Vlad Voiculescu, amenințat cu moartea. Ce se întâmplă cu fostul ministru al Sănătății

Vlad Voiculescu, amenințat cu moartea. Ce se întâmplă cu fostul ministru al Sănătății
Vlad Voiculescu a declarat că a fost amenințat cu moarte. Ce se întâmplă cu fostul ministru al Sănătății

Ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu, a fost revocat din funcție în urmă cu trei zile. Odată cu el și secretarul de stat în Ministerul Sănătății, Andreea Moldovan. Decizia a aparținut premierului Florin Cîțu și a fost binecuvântată de președintele Klaus Iohannis. Întreaga situație a fost precum un butoi de pulbere, deoarece existau de mult tensiuni în jurul fostului ministru. Motivul care a atins punctul culminant a fost conceperea unui act care reglementa reguli noi în ceea ce privește carantinarea zonală, semnat și redat în Monitorul Oficial fără știrea prim-ministrului. Cum se află sub lupă în această perioadă, Voiculescu a fost invitat într-un show TV, unde a dat câteva detalii despre lipsa sa de comunicare, afirmând ulterior că a fost amenințat cu moartea, dar nedând amănunte.

Vlad Voiculescu, fost ministru al Sănătății, a mărturisit la Pro TV că a fost amenințat cu moartea

Vlad Voiculescu a făcut mărturisiri surprinzătoare în emisiunea ”Întrebarea mesei rotunde”, realizată de actorul Marius Manole și difuzată pe Pro TV Plus. Interviul a început cu o întrebare referitoare la aspirațiile fostului ministru. Oficialul a declarat că tot ceea ce îl ghidează în viață este dorința de a face o diferență pentru oameni.

„Sunt obosit și un pic amărât. După ce voi dormi corespunzător, o să văd pe mai departe”, au fost primele sale cuvinte.

„Cu orice preț îmi doresc să fac lucruri cu rost, iar rostul este acela de a ajuta, în special în domeniul esențial, cum este cel al sănătății. Toată viața mea, în ultimii 10 – 12 ani, a fost calată înspre oamenii care aveau nevoie de ajutor”, este declarația sa.

Motivul lipsei sale de comunicare 

Discuția a continuat cu o trecere prin perioada în care acesta a candidat alături de Nicușor Dan la Primăria Capitalei, pentru rolul de viceprimar. El a explicat de ce nu a mai așteptat să-și transpună planurile în realitate și a optat pentru rolul de Ministru al Sănătății.

„Am făcut echipă cu Nicușor Dan cu niște atribuții asumate pe sănătate, educație, social. După care, ceea ce s-a întâmplat, au trecut aproape 100 zile în care nu am primit atribuții, nu am putut face decât mici analize pe care le puteam face stând acasă, pe canapea. PNL și Nicușor Dan nu și-au ținut cuvântul”, a spus Voiculescu.

S-a vorbit mult în ultimele zile despre lipsa sa de comunicare, atât cu premierul Cîțu, cât și cu alți membrii ai aparatului guvernamental. El a dat detalii și despre acest subiect, afirmând doar că: „Ministerul Sănătății trage ponoasele, este ultimul tampon înainte de zid, care încearcă să fie cât de cât eficient. Capacitatea Ministerului Sănătății de a comunica este redusă”. Ulterior, a surprins cu fraza: „Am primit mai multe amenințări cu moartea”.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI