Vlad Gherman, anunţ despre copil la nici o lună de la nuntă: „Oana trebuie să ia o mică pauză”

de: Beatrice Dumitru
21 06. 2024

Actorii Oana Moșneagu și Vlad Gherman s-au căsătorit la începutul lunii iunie și au avut parte de o nuntă de vis. Cei doi se pregătesc să treacă la următorul nivel în viața lor, momentul în care vor deveni părinți. Ce a spus actorul despre acest lucru.

Ce a spus Vlad Gherman despre copii

Povestea de dragoste dintre Vlad Gherman și Oana Moșneagu a început acum aproape trei ani, iar pe data de 2 iunie au făcut pasul cel mare și s-au căsătorit într-un cadru de poveste, iar evenimentul a ieșit exact așa cum au visat. Actorii se gândesc la următoare etapă din relația lor, cea în care vor deveni părinți.

Deși nu a trecut nicio lună de la nuntă, Vlad Gherman a vorbit despre planurile de viitor alături de soția sa și a mărturist că așteaptă cu nerăbdare venirea pe lume a primului lor copil și speră ca acest lucru să se întâmple în viitorul apropiat. De asemenea, a spus că vor să continue să lucreze în industria divertismentului, să facă multe filme și seriale.

”Vrem să facem foarte multe seriale, filme, spectacole de teatru, copii mulți. Nu, nu, nici chiar mulți, dar să vină și copiii. Clar, nu ne dorim să ieșim din circuit, adică indiferent dacă o să apară sau nu copilul, unul dintre noi, în cazul de față eu, o să muncesc în continuare probabil.

Oana trebuie să ia o mică pauză, dar ne dorim să activăm în continuare. Nu ne vedem făcând altceva”, a declarat Vlad Gherman pentru Spectacola.

La ce proiect lucrează Vlad Gherman

Vlad Gherman are proiecte și pe plan muzical. El lucrează la două piese, dar le-a lăsat deoparte pentru că a fost ocupat cu organizarea nunții.  Dar a promis că fanii săi se vor bucura o nouă piesă pe care o va lansa pe piață.

”Am lucrat la două piese, pe care încă nu le-am terminat. Știu că am făcut o pauză destul de mare de la ultima piesă, dar nici nu am avut foarte mult timp. Am fost și cu organizatul nunții. A fost o perioadă un pic mai agitată, dar promit că o să vină și o piesă în curând”, a adăugat actorul.

Oana Moșneagu și Vlad Gherman au făcut terapie de cuplu

Înainte de a face marele pas și de a ajunge în fața altarului, Oana Moșneagu și Vlad Gherman au avut ceva probleme și lucrurile nu au fost mereu roz între ei. Cei doi au apelat la terapia de cuplu pentru că și-au dat seama că aveau unele blocaje și traume din relațiile anterioare.

”Cred că, dacă eu și al meu iubit nu am fi apelat la terapia de cuplu în stadiul incipient al relației noastre, nu știu dacă am fi ajuns să mai fim împreună acum și să vorbim despre căsătorie.

Era clar că ne dorim să fim împreună. Exista o atracție între noi și o chimie între noi și o profunzime a întâlnirilor noastre care ne-a făcut să alegem varianta asta”, a spus Oana Moșneagu înainte de nuntă, la Fresh by Unica.