Vlad Gherman a făcut anunțul plângând: „Este cea mai tristă veste pe care trebuie să v-o dau” VIDEO

Vlad Gherman a făcut anunțul plângând: „Este cea mai tristă veste pe care trebuie să v-o dau” VIDEO
Și-a luat fanii prin surprindere când Vlad Gherman a făcut anunțul plângând

A devenit celebru, atât după aparițiile sale în telenovele, dar și datorită relației cu Cristina Ciobănașu. Vlad Gherman, că despre el este vorba, a luat o decizie care i-a luat prin surprindere pe fani. Anunțul avea să-l facă pe canalul său de youtube. Vlad Gherman a făcut anunțul plângând, dar în cele din uyrmă s-a elucidat misterul.

Și-a luat fanii prin surprindere când Vlad Gherman a făcut anunțul plângând

Vlad este incontestabil unul din cei mai urmăriți tineri actori pe rețelele de socializare, dar și pe Youtube. Aici, de când a recunoscut oficial că este într-o relație cu Oana Moșneagu, Vlad Gherman a crescut în audiențe și la numărul de followeri.

Împreună cu noua sa parteneră, și colegă de filmări, Vlad a reușit să aducă content nou, aproape în fiecare zi. Deși pare siplu, tot ceea ce postează necesită ore bune, atât pentru filmat, cât și pentru editat.

Dar, ceea ce i-a surprins pe fani, este că până acum Vlad Gherman nu s-a plâns niciodată. Se pare că lucrurile au ajuns la punctul la care actorul a simțit nevoie, chiar începând cu o glumă, să le spună fanilor că a venit timpul pentru o pauză.

În ultimul clip postat, fanii l-au văzut pe tânărul actor plângând și ștergându-și lacrimile (de crocodil am mai spune noi). Totul a mers până acolo, încât Vlad Gherman a făcut anunțul plângând:

„Da, fraților, este cea mai tristă veste pe care trebuie să v-o dau. Plâng pentru că… am alergie, am nasul înfundat, pentru că am o rinită alergică și sunt alergic la Moț (n. red. motanul lui).

E foarte greu să ai o pisică pe care o iubești de mori, dar să strănuți lângă ea non-stop.”, și-a început Vlad Gherman dialogul cu fanii.

„Este cea mai tristă veste pe care trebuie să v-o dau”

Deși fanii se așteptau la ce-i mai rău, tânara vedetă, în cele din urmă, a dezvăluit și motivul pentru care plângea dar și anunțul important pe care vroia să-l facă:

„Fraților, nu este un clickbait ceea ce v-am spus mai devreme, ci este adevărul. Ideea e că, pur și simplu, e adevărat, mă las de Youtube. Dar asta pentru că Oana și cu mine așteptăm un… un conținut mai bun pentru canalul ăsta. Nu mai avem idei.

Lăsând gluma, ideea e că am prea multe haine de întins. Prea multe haine de spălat, prea multe așternuturi de aranjat, prea multe pisici de mângâiat. Lăsând gluma la o parte, nu înseamnă că vreau să renunț și să mă las de Youtube definitiv.

Înseamnă că în ultima perioadă am făcut tot felul de lucruri pe care nu am putut să le împărtășesc cu voi. Din fericire, sunt lucruri pe care le veți afla în curând, dar sunt lucruri despre care nu pot vorbi acum. Îmi ocupă foarte mult timp aceste lucruri și îmi rămâne puțin timp pentru mine”, a spus Vlad Gherman în ultimul vlog postat pe Internet.

Nu a dat nicio altă explicație, iar fanii au invadat postarea lui Vlad cu comentarii, care mai de care, mai emoționante.