Vizită surpriză pentru Dani Oțil la Neatza. Matinalul a fost uluit să o vadă: ”Te duc la Acces direct!”

Vizită surpriză pentru Dani Oțil la Neatza. Matinalul a fost uluit să o vadă: ”Te duc la Acces direct!”
Cine l-a vizitat pe Dani Oțil la Neatza cu Răzvan și Dani

Dani Oțil a avut parte de o surpriză de proporții la Neatza cu Răzvan și Dani! Prezentatorul de televiziune a fost uluit să observe că în platoul show-ului pe care îl moderează a apărut o persoană apropiată de el. Reacția sa a fost una spumoasă.

Dani Oțil, surprins la Neatza. Cum a reacționat

Viața lui Dani Oțil s-a schimbat total. Acesta s-a căsătorit cu aleasa lui, Gabriela Prisăcariu, alături de care trăiește o frumoasă poveste de iubire. Cei doi au devenit părinții unui minunat băiețel, așa că prezentatorul de televiziune le spune mereu fanilor ce aventuri are alături de copilul său.

De această dată, Dani Oțil a avut parte de o vizită surpriză la Neatza. Soția lui a apărut la rubrica destinată modei pentru a prezenta câteva ținute. Gabriela Prisăcariu are o siluetă de invidiat și a reușit să își revină spectaculos după naștere, fiind admirată de foarte multe femei.

Totuși, colegul lui Răzvan Simion a avut o reacție neașteptată. Acesta a observat că soția lui a prezentat piese care i-au pus în evidență formele armonioase și picioarele lungi, așa că a reacționat imediat. Ca de obicei, Dani Oțil le-a oferit tuturor replici spumoase, pline de umor, la adresa partenerei sale.

„Unde umbli cu căruciorul în spate? Te duc la Acces direct. Da, o rochie elegantă, doar dacă ai până în 26 de ani o porți și dacă nu ai copil acasă. Dacă îți permite silueta și soțul.”, i-a spus Dani Oțil soției sale.

Ce face Dani Oțil în fiecare noapte pentru copilul său: ‘Îi zic mereu’

Dani Oțil le povestește mereu fanilor ce activități are alături de fiul său. Prezentatorul de televiziune a punctat, de fiecare dată, că viața de tătic nu este una simplă. Acesta a povestit ce face alături de micuțul lui în fiecare seară, spre deliciul telespectatorilor care îl urmăresc în fiecare zi.

Înainte de culcare, Dani Oțil îi arată fiului său animalele desenate pe un tapet din casă. De asemenea, colegul lui Răzvan Simion a făcut și o glumă cu privire la înălțimea partenerei sale, Gabriela Prisăcariu.

„Avem un tapet în casă pe care i-l prezint copilului meu înainte de culcare.

Avem Luca maimuca, adică maimuța, îi zic că stă agățată cum stă el de mine, avem girafa, nu fac nicio legătură cu nimeni care e foarte înalt în casă, avem păsăroiul și avem leul.

Îi zic mereu: ‘Uite, de ăsta nu are tati pentru că te-ai născut tu.”, a povestit Dani Oțil.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI