Viviana Sposub de la Vorbește Lumea face ravagii în costum de baie, alături de Oana Cuzino. Secretul colegei lui Cove

Viviana Sposub de la Vorbește Lumea face ravagii în costum de baie, alături de Oana Cuzino

Viviana Sposub este noua colegă a prezentatorilor TV Adela Popescu și Gabriel Coveșeanu de la ”Vorbește Lumea”. ”Bucățică” din Observatorul de la Antena 1, adusă la PRO TV, a făcut ravagii încă de la primul pas făcut în platoul emisiunii de zi. Același efect l-a avut și la piscină, zilele trecute, când s-a prezentat în costum de baie, alături de Oana Cuzino, căreia i-a spus secretul siluetei sale. 

Viviana Sposub de la ”Vorbește Lumea” face ravagii în costul de baie, alături de Oana Cuzino

Viviana Sposub a luat decizia de a pleca de la Antena 1, unde a prezentat meteo la Observatorul, cu câteva luni în urmă, depunându-și recent, însă, demisia. Acum, tânăra poate fi regăsită la ”Vorbește Lumea” alături de Gabriel Coveșeanu și Adela Popescu, unde va prezenta tot temperaturile zilei. Noua prezență a emisiunii de zi este vlogger, având un canal de Youtube care a adunat 15.000 de abonați, și cochetează cu muzica. Vezi GALERIA FOTO, aici!

Bruneta vine din Botoșani, iar de atunci și-a făcut loc în lumea reflectoarelor, absolvind Intact Media Academy și Facultatea de Comunicare și Relații Publice din cadrul Școlii Naționale de Studii Politice și Administrative. În vârstă de 22 de ani, a reușit să se facă remarcată în TV, din spusele ei, așa că a fost dorită în echipa PRO TV. „Cu multă muncă. M-am făcut remarcată în televiziune, astfel că echipa m-a vrut şi m-a chemat, iar eu cu inima dechisă am acceptat propunerea”, a povestit Viviana, într-un interviu pentru click.ro.

Secretul colegei lui Cove

De asemenea, tânăra a reușit să se remarce și datorită calităților fizice. Ca trasă prin inel, cu un corp perfect, un zâmbet larg, dar și un bust generos, admiratorii emisiunii ”Vorbește Lumea” se întreabă adesea cum reușește să arate astfel.

Viviana Sposub de la Vorbește Lumea face ravagii în costum de baie, alături de Oana Cuzino. Secretul colegei lui Cove
Imagine postată de Oana Cuzino, pe Instagram

Ei bine, răspunsurile au venit datorită Oanei Cuzino, la ”Ce se întâmplă, doctore?”, unde Viviana a povestit că înotul, dansul și urcatul pe scări sunt aliații ei. „Neata ☀️! Frumoasa @viviana.sposub de la @vorbeste_lumea_oficial ne povesteste astazi cum reuseste sa se mentina in forma- adora inotul, dansul si … urcatul pe scari, pana la etajul zece!”, a scris prezentatoarea TV, pe Instagram.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI