Viviana Sposub, apariție de Oscar în cea mai decoltată rochie. Iubita lui George Burcea a făcut furori cu decolteul generos

de: Andrei Simion
26 06. 2024

Viviana Sposub și George Burcea formează unul dintre cele mai puternice cupluri din showbiz. Cei doi au trecut prin multe momente, dar acest lucru nu i-a făcut să se iubească mai puțin, ba chiar le-a întărnit relația.

Cum a apărut Viviana Sposub la un eveniment

Viviana Sposub și George Burcea au atras toate privirile la un recent eveniment, unde au strălucit atât prin ținutele lor impecabile, cât și prin chimia evidentă dintre ei.

Viviana a avut o apariție de senzație într-o rochie care a întors capetele tuturor invitaților. Rochia strălucitoare, care îi venea perfect pe corp, i-a scos în evidență silueta sa de invidiat și i-a subliniat eleganța naturală.

Alături de ea, George Burcea a fost la fel de rafinat într-un costum bine croit, completând astfel un cuplu de excepție. Mașina luxoasă din spatele lor a adăugat un plus de glamour și a completat perfect peisajul, subliniind atmosfera exclusivistă a evenimentului.

Cei doi au o relație fericită

Viviana și George nu ezită să-și exprime afecțiunea în public, împărtășind adesea momente speciale pe rețelele de socializare. De asemenea, își susțin reciproc carierele și sunt adesea văzuți împreună la evenimente mondene, unde reușesc mereu să impresioneze prin stilul și prezența lor.

În urmă cu mai mult timp, actorul a vorbit despre cea pe care o iubește și a mărturisit că o va cere de soție. El are sentimente adevărate pentru ea și își dorește să aibă un viitor cu aceasta.

Cu toate că încă nu se știe când se va întâmpla acest lucru, cei doi se bucură de o relație frumoasă și fericită și fac tot posibilul să mențină legătura dintre ei vie și frumoasă.

„O voi cere pe Viviana de soție, nu știu când, habar n-am, dar îmi doresc foarte mult acest lucru și mergem înainte. (…) Va fi un moment foarte, foarte intim, dar o să vă anunțăm”, a spus George Burcea în cadrul unei emisiuni TV.