26 ian. 2022 | 23:03

Visul tulburător pe care l-a avut Steliana Sima. A sunat imediat un preot după ce s-a trezit

Monden
Visul tulburător pe care l-a avut Steliana Sima. A sunat imediat un preot după ce s-a trezit
Visul tulburator pe care l-a avut Steliana Sima

Steliana Sima, una dintre cele mai apreciate și cunoscute artiste de muzică populară din România, a avut un vis extrem de ciudat în urmă cu câțiva ani. Celebra cântăreață s-a speriat atât de tare, încât și-a sunat duhovnicul, pentru a afla semnificația reveria trăită. Ce i s-a întâmplat, la doar câteva zile după ce s-a trezit din visul respectiv.

Visul ciudat care i-a marcat existența Stelianei Sima

Steliana Sima nu mai are nevoie de nicio prezentare, fiind una dintre cele mai populare și apreciate soliste de folclor din România. Invitată de curând la emisiunea La Măruță de pe PRO TV, frumoasa artistă a făcut dezvăluiri incredibile.

Intepreta de muzică populară a împărtășit o întâmplare ciudată de acum câțiva ani, când a avut un vis extrem de neobișnuit. Steliana Sima a relatat că a visat-o pe Maica Domnului, când îi dăruia un trandafir.

La scurt timp după, cântăreața Steliana Sima a rămas șocată de faptul că duhovnicul ei i-a dăruit aceeași floare, în timpul unei vizite la o mânăstire. Solista este de părere că Mântuitorul și Fecioara Maria i s-au arătat în vis, după ce duhovnicul ei a sfătuit-o să țină post.

„Am început să țin post și ce crezi că visez? Am avut un vis, dar un vis atât de real. Eram undeva și toată lumea se agita. Era ca un vârtej în jurul meu. Toată lumea se ducea încolo, încolo, iar eu eram derutată, dezorientată și întrebam: ‘Dar ce se întâmplă, unde aleargă toată lumea asta?’

Și atunci aud voci dintre cei care treceau pe lângă mine, îmi spuneau: ‘E intrarea Maicii Domnului în Biserică’. Uite, mi s-a făcut pielea de găină. Și, într-adevăr, urma să fie Intrarea Maicii Domnului în Biserică.

Toată lumea se agită, hai să merg și eu. Eu începusem primul post și calea mea spre… așa. Și mă duc și eu în biserică. Măi, Cătăline dragă, deschid ușa și când deschid, era masa lungă, pe masă era Iisus coborât de pe cruce, doar cu veșmântul înfășurat la brâu, întins, iar Maica Domnului stătea în dreapta bunului Iisus.

Eu îți spun cum am văzut visul. E real și este ca și cum s-a întâmplat acum. Stânga, dreapta erau două paravane simple, dar acolo eu știam că sunt mironosițele și auzeam, când am intrat în biserică, auzeam voci: ‘Uite, a venit Steliana Sima, uite, a venit Steliana Sima’. Exact așa le auzeam eu. M-a impresionat foarte tare.”, a povestit Steliana Sima la PRO TV.

„Maica Domnului v-a primit căința!”

Steliana Sima a mărturisit că nu se aștepta la un asemenea vis, dar a trăit un sentiment de liniște și fericire, după ce s-a trezit.

„Am intrat, Maica Domnului face un pas în față, cu un trandafir roșu, cu frunzele atât de sănătoase și o floare atât de roșie, înflorită. Intru eu și aud: ‘Bine ai venit, umilă și smerită Steliana Sima’.

Iau trandafirul și în bunătatea cu care am fost primită, am căzut în genunchi, am mulțumit și am simțit o ușurare, acea bucurie.

Și când m-am așezat în genunchi să mulțumesc, am simțit că m-am întâlnit cu ceva divin. Era așa un pârâu din care curgea o apă liniștitoare. Când m-am aplecat, am întrebat: ‘Ce apă e aici?’ Și mi se răspunde: ‘Sunt lacrimile Maicii Domnului’.

Se termină visul, mă trezesc fericită, îi spun duhovnicului meu de vis: ‘Înseamnă că Maica Domnului v-a primit căința, jertfa.”, a completat artista, în emisiunea La Măruță.

La câteva zile după straniul vis, Steliana Sima susține că a fost martora unei minuni, când s-a dus la mânăstire, iar duhovnicul său i-a dăruit aceeași floare pe care Fecioara Maria i-o dăduse în vis.

PlaySport
Cât A COSTAT cavoul lui Corduneanu! Familia a cheltuit SUTE DE MII DE EURO și a gravat simbolul Jocurilor Olimpice pe el
Ego.ro
Imaginile indecente cu Elena Udrea au ajuns pe internet! Doar iubitul o vede așa FOTO
Ego.ro
TE SPERII! Cum arată cele mai apetisante femei din România fără machiaj. ȘOC TOTAL FOTO
Digi24
Mișcarea strategică a lui Putin în Marea Neagră. Fotografii din satelit arată unde și-au mutat rușii navele și submarinele
Cancan.ro
Cum se comportă, de fapt, Kate Middleton în spatele camerelor de luat vederi. Un fost angajat a spus adevărul gol-goluț!
Stirile PROTV
Șoferii pot reduce cu 25% consumul de carburant dacă renunță la un singur element din mașină. Sfatul util al experților
Romania TV
Cântăreață scuipată, înjurată și dată afară de la filmările pentru Paște: „Am trăit o experiență traumatizantă”
Capital.ro
Devine obligatoriu prin lege în România. Îți confiscă toți banii. Se aplică din 1 octombrie
EVZ.ro
Soluția eficientă pentru a elimina buruienile. Rezultate în doar 24 de ore, fără chimicale
Adevarul
Comorile satului ajuns pe fundul Lacului Cinciș. Românii erau uimiți de mulțimea vestigiilor antice VIDEO
BZI.ro
Spynews.ro
Oana Lis a început să-și vândă lucrurile din casă! Soția lui Viorel Lis, apel disperat: ”Am probleme mari de rezolvat” / FOTO
Sport.ro
FOTO Tânăra desemnată "cel mai frumos copil din lume", apariție wow în costum de baie. La 23 de ani și-a eclipsat deja tatăl, un celebru fotbalist
Impact.ro
După această imagine, a urmat un DEZASTRU! Finalul depășește orice imaginație FOTO
Parteneri
De ce nu a venit Florin Salam la priveghiul lui Costel Corduneanu. Manelistul a spus lucrurilor pe nume
Redactia.ro
FOTO Ce face un milionar român la Dubai, ”când nu are chef să ia mașina”
Digisport.ro
Rețeta simplă de eclere de casă. E un desert delicios, iar toată familia ne va adora
Click.ro
Ce nu s-a văzut la TV! Zanni cu Ana Porgras și Alex Delea cu Alexandra Duli, momente tandre la duș, la Survivor Al Stars: "Nu vreau să se termine acest moment. Vreau să..."
Viva.ro
Fermierii aruncă tone de legume în timp ce samsarii din piețe vând marfa cu 200% mai scumpă. „De trei zile arunc”
Digi24
Ce înseamnă ca Ucraina să piardă războiul cu Rusia. Trei scenarii
Digi24
Acasă la Andreea Esca. Fiul ei, Aris, le-a arătat tuturor ce obicte ciudate are mama lui acasă / FOTO
Unica.ro
Pozele devin filme cu un singur click. Vestea momentului de la Microsoft
EVZ.ro
Drama uriașă a lui Naomy, prima femeie transgender din România, care a murit la doar 47 de ani! A fost abandonată într-un șanț, la trei zile după naștere
Spynews
MAGHIARII, umiliți în România. Porneşte revoluţia: Reacţionăm!
Capital.ro
Horoscop 22-28 aprilie 2024, cu Mihai Voropchievici. Scorpionii se scufundă în fericire și reușită. Fecioarele merg pe un drum nou
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
Cum scoți BANII de la PENSII! Un avocat a explicat EXACT PROCEDURA
Mediaflux
Oana Lis a început să-și vândă lucrurile din casă! Soția lui Viorel Lis, apel disperat: ”Am probleme mari de rezolvat” / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Unde ar fi fost găsit soțul Mariei Roman, conform surselor Antena Stars. Bărbatul a fost dat dispărut pe 16 aprilie
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro