Viralul săptămânii. Ce s-a întâmplat cu șoferița care s-a certat cu vatmanul unui tramvai să-i facă loc să treacă

O șoferiță din Capitală i-a cerut unui vatman să mute tramvaiul din stație

Un șofer aflat în trafic în București a filmat o scenă incredibilă. O șoferiță s-a dat jos din mașină și i-a cerut vatmanului să mute tramvaiul din stație pentru a-i face loc să treacă. Imaginile au fost postate pe rețelele de socializare și au devenit viral.

O șoferiță din Capitală i-a cerut unui vatman să mute tramvaiul din stație

Aglomerația în trafic îi face pe mulți șoferi să nu mai țină cont de regulile de circulație. Pe lângă faputl că forțează pătrunderea în intersecție pe culoarea galben a semaforului, mulți depășesc coloanele de mașini pe liniile de tramvai și ajung să producă blocaje și mai mari.

Tupeul unora nu are însă limite. Este și cazul unei șoferițe care a depășit pe linia de tramvai, pe sensul opus, a ajuns față în față cu un tramvai și în loc să îl ocolească, s-a dat jos și i-a cerut vatmanului să se dea la o parte. Un alt șofer a filmat scena și a postat videoclipul pe rețelele de socializare, unde a devenit viral.


Scenele incredibile s-au petrecut în Capitală în urmă cu o lună, însă polițiștii de la Brigada Rutieră nu au anunțat nici până acum dacă femeia a fost sancționată.

Reacția lui Titi Aur: Fraierii așteaptă ca să treacă șmecherii

Titi Aur, pilot de curse,  ecplică ce s-a întâmplat, de fapt, cu șoferița care a ajuns vedetă pe internet. Este un fenomen general în România, în ultimii ani.

„Când mergem pe stradă, trebuie să respectăm 3 feluri de reguli: 1- reguli de circulație, sunt obligatorii, primim și amendă dacă nu le respectăm, 2 – reguli de conducere defensivă, care nu sunt egale cu regulile de circulație și care înseamnă că trebuie să facem în așa fel încât să nu facem accident și 3 – reguli de bun simț. Când te duci pe linia de tramvai ca să fii tu mai șmecher, că ești tu mai grăbit și nu-i respecți pe ceilalți participanți la trafic care așteaptă corect și politicos la rând și tu vrei să mergi pe linia de tramvai ai încălcat toate cele trei feluri de reguli.

Nu ai ce să cauți pe linia de tramvai, iar când mai și încurci circulația și ai și curajul, tupeul, să-ți ceri drepturi – dar tu nu ai niciun drept pentru că tu ești cel care a încălcat toate regulile – înseamnă că ori nu știi pe ce lume trăiești  sau ești nesimțit, că altfel nu se poate spune.

Cu cât vom respecta mai mult cele trei reguli, cu atât ne vom deplasa și mai în siguranță, dar și mai repede, pentru că dacă toți ne băgăm pe linia de tramvai să intrăm în față înseamnă că niște fraieri – ca aia sunt cei care așteaptă la rând – ca să intre șmecherii în față. Oricât de grăbiți am fi, nu avem dreptul de a face așa ceva”, a spus Titi Aur, pilot de curse, la Digi24.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI