Viorica și Ioniță de la Clejani, reacție previzibilă despre condamnarea fiicei lor, Margherita EXCLUSIV

Viorica și Ioniță de la Clejani, reacție previzibilă despre condamnarea fiicei lor, Margherita EXCLUSIV
Ce spun Clejanii despre condamnarea fiicei lor Margherita

Margherita de la Clejani a fost condamnată definitiv, de către Curtea de Apel din București la o amendă penală de 40.000 de lei după în ce în urmă cu mai bine de doi ani a provocat un accident în capitală, după ce consumase substanțe interzise. În timp ce fiica lor riscă închisoarea, dacă nu plătește, Viorica și Ioniță de la Clejani au evitat orice declarații pe acest subiect, ambii spunând că se află la salon pentru a se tunde.

Margherita de la Clejani, amendă penală de 40.000 de lei

În urmă cu mai bine de doi ani, mai precis pe data de 23 mai 2020, Margherita de la Clejani provoca un accident pe bulevardul Gheorghe Șincai din capitală, fiind apoi depistată, în urma testului făcut la INML, cu aparatul DrugTest, că a condus sub influența substanțelor interzise.

Într-o primă instanță, fiica Clejanilor a fost condamnată la plata unei amenzi penale de 16.000 de lei. Judecătorii de la Curtea de Apel București i-au schimbat sentința, majorând suma la 40.000 de lei. Cum Viorica, Ioniță și Taraful de la Clejani pot face acești bani din maxim două cântări, cei doi artiști își salva fiica de închisoare și îi vor plăti amenda.

Interzis să mai conducă timp de trei ani

De asemena, instanța i-a interzis „dreptul de a conduce vehicule pentru care este necesar permis de conduce pe o perioadă de trei ani de la data rămânerii definitive a hotărârii”. La scurt timp după accidentul produs, Margherita a negat vehement că ar fi consumat substanțe interzise.

„Sunt la coafor, plec la Iași”

Contactați pe marginea acestui subiect, Viorica și Ioniță de la Clejani au avut o reacție neașteptată.

„Sunt la coafor, mă pregătesc să plec la un eveniment la Iași. Nu vreau să fiu deranjată pentru astfel de subiecte”, a spus Viorica de la Clejani. La rându-i, Ioniță de la Clejani a evitat să facă vreun comentariu pe marginea acestui subiect. „Sunt la frizer”, a spus acesta.

Ambii copii ai Clejanilor, prinși la volan sub influența substanțelor interzise

Fulgy, fiul lăutarilor Viorica și Ioniță de la Clejani, a fost prins de asemenea, drogat la volan la nici un an după ce sora lui, Margherita, a provocat un accident de mașină în Capitală. La acea vreme, părinții le-au ținut partea.

„Dacă ar exista un medicament pentru invidie, și l-aș vinde, într-o țară că România, în doar câteva zile, aș face câteva milioane de euro. Asta, bineînțeles, dacă românii ar vrea să se trateze de o asemena boală, care echivalează cu nemiloasă boală: cancerul”, a scris Viorica de la Clejani, pe Instagram, după întregul scandal.

Fiul Clejanilor, condamnat la închisoare pentru tâlhărie

Tot în acest an, mai precis în luna aprilie, Fulgy de la Clejani a fost condamnat la doi ani cu suspendare, pentru tâlhărie, și obligat de instanță să achite daune în valoare de 10.000 de lei persoanei care l-a reclamat.

Totodată, pus sub supraveghere judiciară, tânărul este obligat să anunțe autoritățile de fiecare dată când își schimbă domiciliul sau este plecat din localitate mai mult de cinci zile.