Viorica de la Clejani, prima reacție după ce s-a spus că Margherita are probleme cu inima

de: Năstase Mirabela
04 03. 2020

Viorica de la Clejani a dat primele detalii despre starea de sănătate a fiicei sale, Margherita, după ce, aseară, Dan Capatos a anunțat că aceasta ar avea probleme cu inima.

Viorica de la Clejani, prima reacție după ce s-a spus că Margherita are probleme cu inima

Într-o intervenție la Antena Stars, Viorica de la Clejani s-a arătat surprinsă chiar de această veste, spunând că nu are idee ca fiica ei să aibă vreo astfel de problemă. Viorica de la Clejani a mai spus că este posibil să aibă doar vreo gripă ușoară, însă că fiica ei, Margherita, e mult prea tânără pentru a dezvolta astfel de probleme.

„Îți dai seama că e o fată tânără nu are cum să fie bolnavă cu inima, poate o avea vreo gripă ușoară… poate, nu știu. Eu nu știu despre așa ceva. Deci, nu știți să se confrunte cu vreo problemă. Nu, Doamne! E prea tânăra ca să se confrunte cu așa ceva! Ferească Dumnezeu”, a precizat Viorica de la Clejani, la Antena Stars.

Anunțul a fost făcut de Dan Capatos

Dan Capatos a fost însă cel care a lansat această veste în spațiul public, în emisiunea sa „Xtra Night Show”, când Margherita ar fi trebuit să fie prezentă la el în emisiune.

„Vreau să-i transmitem sănătate Margheritei pentru că înţeleg că trece prin nişte momente mai dificile. Are o problemă de sănătate… Altfel ar fi venit şi ea aici. Nu e foarte gravă, dar destul de… E o problemă legată de inimă sau ceva în genul ăsta”, a spus Dan Capatos, marți seară.

Alături de soțul ei, Ioniță de la Clejani, Viorica și Ioniță de la Clejani reprezintă o formație de lăutari din România. Această formație a avut un succes internațional, cântând la Opera Garnier, din Paris, La Perpignan, fiind apreciat de Yehudi Menuhin, Johnny Depp, Viper Room sau Vanessa Paradis. Viorica și Ioniță de la Clejani au doi copii: pe Margherita și pe Fulgy.