25 sept. 2021 | 21:13

Viorica de la Clejani, imagine șocantă de când a luat covid-19. Fanii s-au îngrozit să o vadă așa

Monden
Viorica de la Clejani, imagine șocantă de când a luat covid-19. Fanii s-au îngrozit să o vadă așa
Viorica de la Clejani, imagine socanta de cand a luat covid-19. Fanii s-au ingrozit sa o vada asa

Viorica de la Clejani nu se simte bine deloc, după infectarea cu virusul Covid. Deși, inițial, celebra artistă dezvăluia că starea sa de sănătate i-a permis să ajungă acasă, ultima sa ipostază i-a îngrijorat pe fani. Cântăreața este vizibil transformată din cauza bolii. A apărut cu mască de oxigen pe față!

Viorica de la Clejani nu se simte bine, după infectarea cu Covid

În urmă cu doar câteva zile, soția lui Ioniță de la Clejani ne transmitea tuturor că a fost externată din spital și a ajuns acasă. Însă, starea ei de sănătate s-a agravat din nou, iar Viorica este internată la Institutul „Matei Balș” din Capitală. Vestea că vedeta nu face deloc bine a fost anunțată de Ioniță de la Clejani printr-o fotografie cu soția lui. Este o imagine șocantă cu aceasta, de când a luat Covid.

Viorica de la Clejani a fost infectată cu noul coronavirus, necesitând internare în spital. După mai multe zile de stat la Institutul „Matei Balș” din Capitală, artista dezvăluia că se sime mult mai bine și că medicii i-au dat drumul acasă. Realitatea este alta, cel puțin asta reiese dintr-o imagine postată în mediul online de Ioniță. Cum apare Viorica în poză i-a speriat pe internauți!

O fotografie cu artista i-a îngrijorat pe fani. Nu s-au așteptat să o vadă așa

În fotografia postată de Ioniță de la Clejani pe internet, Viorica stă pe patul de spital, cu o mască de oxigen pe față, semn că are nevoie de oxigenoterapie. Din imagine este clar că artista se află în continuare internată la Institutul de Boli Infecțioase „Matei Balș”, numele spitalului fiind inscripționat pe așternuturi (Vezi FOTO în GALERIE).

„Vă mulțumesc tuturor pentru grijă! Vă dați seama că nu e o glumă. Ne-am speriat, mi-a fugit Pământul de sub picioare, ea e tot Universul nostru, al meu și al copiilor! După o perioadă agitată pe care am traversat-o, viața ne încearcă și mai mult, dar ne păstrăm credința și ne rugăm pentru sănătatea Vioricăi, a familiei noastre și a tuturor! Doamne ajută! Să fiți sănătoși și să auzim de bine. Toată dragostea și recunoștința noastră! Cu respect, Ioniță!, a scris soțul artistei în mediul online.

Toată lumea a crezut că vedeta a fost externată din spital

Toată lumea credea că Viorica de la Clejani a trecut episodul Covid cu brio, asta după ce vedeta dădea asigurări că fost externată și a ajuns în patul ei de acasă. De fapt, mama Margheritei și a lui Fulgy are nevoie în continuare de supravegherea medicilor.

„Doamne, îți mulțumesc din suflet că m-ai adus acasă lângă familia mea și lângă cățeii mei, la căsuța mea…Off, tare bine e să fii sănătos!

Iubiți-vă! Respectați-vă! Fiți fericiți, că într-o secundă vă duceți… când nici nu vă gândiți. Cel mai urât lucru este să fii o legumă la pat. Urăsc lucrul ăsta. Să avem sănătate cu toții că vin vremuri grele!”, transmitea Viorica de la Clejani, în urmă cu câteva zile.

Parteneri
Divorț în familia regală. Au decis să-și spună adio prin intermediul unui comunicat de presă
Redactia.ro
”Victima” luptătorului suspendat pe viață a răbufnit: ”Toată lumea i-a cerut”. Ce a pățit după episodul fără precedent
Digisport.ro
Zodii care își vor dubla norocul și vor obține bani rapid în perioada 24 – 30 aprilie. Vor avea parte de venituri suplimentare care îi vor face foarte fericiți.
Click.ro
Pepe o acuză Raluca Pastramă că l-a înșelat în timpul căsniciei. Neașteptat cum a aflat: „Mă striga 'nașule', venea la noi acasă..."
Viva.ro
Ultimele ore de viață ale Corinnei, femeia găsită moartă în dulapul din dormitor. Poliția l-a arestat pe iubitul ei
Digi24
Un copil de 10 ani a făcut o mărturisire care le-a dat fiori polițiștilor și a dus la rezolvarea unui caz de crimă vechi de 2 ani
Digi24
Cum arată la interior vila din Las Vegas a Anamariei Prodan. 'Lămâi și mandarini ca ai mei nu are nimeni!'
Unica.ro
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews
Ungaria, AJUTOR NESPERAT pentru România. Au dat vestea uriașă chiar astăzi, 23 APRILIE: Avem un plan
Capital.ro
Schimbare importantă pe piaţa muncii: Categoriile de activităţi care nu necesită contract | Anunţul Ministerului Muncii
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
Armata OBLIGATORIE în România? ANUNȚUL lui Iohannis! AVERTISMENT cutremurător privind RĂZBOIUL în Europa
Mediaflux
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Imagini cu Adelina Pestrițu în metrou. Cum s-a pozat în transportul în comun: „Faima nu te poate opri să faci lucruri normale”
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro