Viorica de la Clejani, dezvăluiri crunte după ce a luat covid-19. A mărturisit cu ochii în lacrimi ce a văzut în spitale, în pandemie

Viorica de la Clejani, dezvăluiri crunte după ce a luat covid-19. A mărturisit cu ochii în lacrimi ce a văzut în spitale, în pandemie
Viorica de la Clejani, dezvaluiri crunte dupa ce a luat covid-19. A marturisit cu ochii in lacrimi ce a vazut in spitale, in pandemie

Viorica de la Clejani s-a vindecat de Covid. Deși acum se simte mai bine, vedeta mărturisește că a rămas marcată de ce a putut să vadă în spitalul în care a stat internată. Dezvăluirile cântăreței de muzică lăutărească sunt de-a dreptul șocante. Ți se face pielea de găină!

Viorica de la Clejani s-a vindecat de Covid

Viorica Manole, soția lui Ioniță de la Clejani, a trecut prin momente grele după ce s-a infectat cu noul coronavirus. Celebra artistă a făcut o formă gravă a virusului, care a pus-o efectiv la pământ. Simptomele au fost destul de grave, Viorica necesitând internarea la Institutul de Boli Infecțioase „Matei Balș” din Capitală.

Cu mâna pe suflet, cântăreața mărturisește că înainte nu a crezut deloc în această boală. Credea că este doar o simplă răceală, care se poate trata cu pastile la domiciliu. În momentul în care starea sa de sănătate s-a agravat, Ioniță de la Clejani a dus-o de urgență la spital.

Celebra artistă a izbucnit în lacrimi la TV

„Când auzeam la mine în casă despre Covid…deci nu credeam! Eram de părere că este doar o răceală. Eram obișnuită să răcesc destul de des, din cauza programului nostru artistic. De când a venit pandemia, de doi ani de zile, eu nu am mai răcit deloc. Am exclus ideea că aș putea avea Covid. Dormeam, fără să mănânc. Am avut febră foarte mare. Ziceai că sunt un mort, eu nu mai realizam nimic.

Am crezut că Ioniță aranjase cu Poliția, cu o prietenă pe care o știm ca să spună că am Covid. El are vaccin, eu nu! Eu nu sunt în măsură să-mi dau cu părerea, fiecare decide să facă ce vrea. Eu nu sunt vaccinată, el este. Care este prostul și care este deșteptul?”, a declarat Viorica de la Clejani în emisiunea lui Cătălin Măruță de la Pro TV.

Soția lui Ioniță de la Clejani a rămas marcată de ce a văzut în spital

În cadrul emisiunii lui Măruță din 5 octombrie, Viorica de la Clejani a făcut o serie de declarații cutremurătoare. Cu lacrimi în ochi, solista a dezvăluit ce a văzut în spital în cele aproape 10 zile cât a stat internată.

„Am avut plămânul drept 30% afectat. Chiar și când am ajuns la Matei Balș, tot nu credeam. Mă așteptam să-mi dea niște pastile și apoi să-mi dea drumul acasă. Nu acceptam așa ceva! Nici gust nu mai aveam.

În viața mea nu mă mai iau după lume. Când am văzut masca aia de oxigen pe față…aoleu, Ioniță, m-am dus dracu. Mă omoară aștia pe aici. Masca de oxigen nu te omoară, așa cum spun oamenii. Așa credeam. Salut toți medicii care au avut grijă de mine. Îmi cer scuze față de mine, că am fost o proastă, față de doctori, care au studii. Când am văzut medicii și asistentele…nu mai fac față, au câte patru măști pe față.

Măruță, am văzut o fată de 30 de ani care a decedat, din păcate. Că ce fac oamenii…se duc la spital și semnează pe propria răspundere că se tratează acasă. Și eu așa am crezut. Nu am bănuit nicio clipă că mă vor interna. Dacă mai ai o boală, este și mai greu. Și mie mi-au găsit ficatul vraiește.

Am văzut cum puneau oamenii în saci, trăgeau fermoarul ăla și gata. Altul care abia mai respira, în timp ce altcineva țipa. Am stat acolo aproape 10 zile…”, a precizat vedeta.

Cântăreața spune că s-a schimbat total după experiența Covid

În timp ce povestea despre perioada cât a stat în spital, Vioricăi de la Clejani i-au dat lacrimile. Gândul că ar fi putut muri a emoționat-o puternic pe artistă, care a început să plângă pe canapeaua lui Măruță.

„Sunt total altă persoană acum. (…) Când stăteam singură acolo și mă gândeam la casa mea, la copiii mei…era groaznic! Mureau oamenii…10 salvări la rând, stăteau cu pacienții și așteptau să intre la spital. Am văzut acolo niște lucruri care m-au șocat.”, a adăugat Viorica de la Clejani cu lacrimi în ochi.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI