Viorica Dăncilă vine cu o nouă gafă, pe măsura funcției de stat pe care o visează. „Bunul simț și violența nu sunt caracteristice poporului român”

Autor: Chivu Ana - 11:49, 25 aug. 2019
Viorica Dăncilă, gafe pe bandă rulantă

Viorica Dăncilă revine! Premierul României nu e degeaba, cum ar spune majoritatea românilor. Aceasta oferă o porție de stand-up de calitate, făcut involuntar. Dacă alții plătesc să râdă copios la show-uri amuzante, unii deschid televizorul și o așteaptă pe…Viorica Dăncilă. Ce gafă monumentală a mai făcut acum?

Viorica Dăncilă, gafă monumentală

Chiar dacă mulți au văzut o schimbare în bine în dialogul și cursivitatea sa de când Liviu Dragnea a intrat în închisoare, lucrurile par că revin la normalul la care ne-a obișnuit Dăncilă. Prim-ministrul României a afirmat, întrebată de un jurnalist la Iași de scandările jignitoare la adresa PSD a oamenilor, că românii nu au bun simț.

„Două persoane nu înseamnă toată lumea. Marea majoritate sunt oameni care știu că bunul simț și violența nu sunt caracteristice poporului român. Cei care fac astfel de afirmații nu reprezintă poporul român”
Viorica Dăncilă

Cel mai probabil, Viorica Dăncilă a încurcat din nou borcanele și a vrut, de fapt, să zică totul într-o altă ordine. Cu toate astea, ce a ieșit este fix pe dos. Într-o latură mai pozitivă, românii poate nu au bun simț, precum spune premierul, dar cu siguranță au umor. De când Viorica Dăncilă a devenit una dintre cele mai controversate prezențe feminine din politica românească, oamenii au început să născocească tot felul de glume.

Noi gafe la orizont. Viorica Dăncilă revine!
Noi gafe la orizont. Viorica Dăncilă revine!

Românii își dreg zilele nergre cu…umor

1. Viorica Dăncilă intră într-o farmacie şi întreabă:
– Aveţi ochelari?
– Pentru soare?
– Nu, nu, pentru mine!

2. Ce face Viorica Dăncilă cu două jumătăţi de foi A4? – Puzzle.

3. Viorica Dăncilă și prietena ei blondă stau de vorbă:
– Luna viitoare plec la Veneţia.
– Păi, la ce mai mergi că doar ai fost şi anul trecut?
– Anul trecut aveau străzile inundate.

5. Viorica Dăncilă intră în aprozar:
– Bună ziua, aş dori nişte cartofi.
– De cât? întreabă vânzătoarea.
– Decât cartofi!

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI