Viorica Dăncilă și coafurile sale. De la ”pavianul cu mantie” la „coadă de cal”

Autor: Chivu Ana - 13:05, 08 dec. 2019
Viorica Dăncilă și coafurile sale. Cum s-a schimbat de-a lungul timpului?

Viorica Dăncilă a apărut în spațiul public cu mulți ani în urmă. Deși nu părea un personaj chiar atât de interesant, a devenit, cel puțin în ultimii ani, unul din cei mai discutați oameni din România. Cosițele blonde nu promiteau prea multe atunci, dar cetățenii aveau să vadă în scurt timp ce va înseamna Viorica Dăncilă pentru România. Care a fost evoluția omului politic și cum a reușit să-și creeze propria semnătură: broșele și coafura?

Viorica Dăncilă și coafurile sale

Cu mulți ani în urmă, Dăncilă făcea cunoștință cu partidul care avea să îi ofere multe avantaje. La începuturi, fostul premier nu părea atât de interesat de aspectul fizic, ci doar își punea amprenta pe un stil vestimentar elegant, aparând deseori în ținute sobre. Părul era extrem de neglijat, culoarea era incertă, iar pieptănătura aproape inexistemtă.

Odată cu timpul, a descoperit că părul tapat îi dă un volum deosebit și o scoate din anonimat, mai apoi au apărut și buclele lejere. Atunci când rezultatele au început să apară, omul politic nu mai putea să apară oricum și oriunde, așa că a pus imaginea pe un loc mai înalt. Nu a trecut mult până când aceasta a început să aibă sprijin din partea colegilor și să devină mai vocală. Atunci, Dăncilă și-a scurtat părul și s-a vopsit într-o nuanță mult mai deschisă.

Coafurile lui Dăncilă de la începutul carierei până la pierderea funcției de premier al RomânieiCoafurile lui Dăncilă de la începutul carierei până la pierderea funcției de premier al României
Coafurile lui Dăncilă de la începutul carierei până la pierderea funcției de premier al României

„Să ştiţi că mi-a plăcut coafura asta. E mai umană”

După ce formațiunea PSD era în cea mai bună formă, iar lucrurile păreau că nu vor înceta să evolueze în bine, fostul premier și-a făcut apariția în public cu părul foarte puțin coafat, lucru care a atras atenția criticului Cristian Tudor Popescu.

„Să ştiţi că mi-a plăcut coafura asta. Vedeţi cum e părul acesta? Îi cade natural. Este pentru prima dată când firele de păr nu sunt chinuite, de când o văd eu pe doamna Dăncilă. Dintr-o dată, uitaţi-vă, şi faţa ei este alta. Până acum, întotdeauna trebuia să contorsioneze, să umfle, să fie un soi de şerpi, nu trebuia lăsat părul să cadă nicio clipă, astfel figura era atrasă de păr. Păr dat cu fixativ şi faţă dată cu fixativ. Acum parcă nici rujul nu mai este atât de strident. A căpătat dintr-o dată un soi de limpezire, de schimbare la faţă, lucru care mie îmi place. O admir în această nouă postură. Da, e mai umană“
Cristian Tudor Popescu

Dăncilă abordând o pieptănătură extrem de relaxată, cu părul pe spate
Dăncilă abordând o pieptănătură extrem de relaxată, cu părul pe spate

Dăncilă a dat cocul extravagant pe o coafură relaxantă

Virica Dăncilă a făcut senzația la ședința CEX al Partidului Social Democrat. Fostul premier al României a renunțat atunci la cocul extravagant, care i-a devenit în scurt timp etichetă, și a abordat o pieptănătură foarte simplă, o coadă de cal.

Fostul premier a renunțat la cocul extravagant în detrimentul unei cozi de cal
Fostul premier a renunțat la cocul extravagant în detrimentul unei cozi de cal

Se pare că pierderea celor două funcții i-a adus fostului președinte PSD multă liniște și relaxare. Amintim că liderii PSD s-au reunit miercuri, de la orele 15:00, în ședința primă sub conducerea interimară a cuplului Ciolacu-Stănescu. Conform unor surse din interiorul partidului, în cadrul acesta ar putea fi luate decizii care vor duce la schimbarea unor nume mari din conducerea formațiunii.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI