Dăncilă, luată la mișto chiar pe TV. Cine a făcut parodia momentului cu Viorica

de: Claudiu Surmei
09 04. 2019

Gafele pe care premierul Viorica Dăncilă le-a făcut de-a lungul mandatului în fruntea Guvernului nu au putut fi trecute cu vederea. Primul-ministru al României a fost ținta ironiilor atât pe internet, cât și în emisiunile televizate. Parodia momentului a fost făcută la Starea Nației, emisiunea de la Prima TV prezentată de Dragoș Pătraru.

Chiar și dacă ai fi unul dintre susținătorii cei mai înverșunați ai premerului, nu ai avea cum să nu observi stângăciile din discursurile Vioricăi Dăncilă, gafele de protocol, greșelile gramaticale sau momentele de incoerență. Sunt atât de multe încât se pot face chiar și compilații. Probabil că Liviu Dragnea are emoții de fiecare dată când doamna Dăncilă ia foile și se îndreaptă către pupitru.

Pe parcursul mandatului, gafele premierului au fost dezbătute la posturile de știri. Viorica Dăncilă a fost parodiată până și de Antena 1, post care este rezervat când vine vorba de critică la adresa PSD.

Parodia momentului cu Viorica Dăncilă

Dragoș Pătraru, realizatorul emisiunii Starea Nației, a făcut, alături de echipa sa, un videoclip în care Viorica Dăncilă a fost parodiată. Au fost folosite imagini de la vizitele și evenimentele pe care premierul le-a făcut, momente în care s-a încurcat, s-a bâlbâit sau a greșit. Dar totul a pornit de la celebrul „Hehe!”, rostit de Dăncilă în momentul în care a dat mâna cu omologul israelian Benjamin Netanyahu.

Echipa emisiunii Starea Nației a ales melodia fetelor de la Las Ketchup – The Ketchup Song (Asereje) și a schimbat versurile cu unele ironice la adresa premierului Dăncilă. A fost schimbat și titlul melodiei din Asereje în Asehehe.

În videoclip au fost folosite imagini de la întâlnirea cu Papa Francisc, dar și de la întâlniri cu importanți lideri de la nivelul Uniunii Europene. Nu au fost omise nici interacțiunile cu susținătorii săi.