Viorica Dăncilă, la final de mandat. Declarații de ultimă oră, după ce a fost învestit Guvernul Orban

Viorica Dăncilă, la final de mandat

Viorica Dăncilă a ajuns la final de mandat. Aceasta a făcut primele declarații, după ce a fost învestit Guvernul Orban. Dăncilă a profitat de prilej și le-a transmis românilor un mesaj important.

Viorica Dăncilă, la final de mandat.  România are un nou Guvern

Săptămâna a început cu mari emoții pentru Ludovic Orban! În urma ședinței de la Parlament, în care au fost prezenți 240 de politicieni, acesta a primit o veste extrem de bună.

240 de politiciani au decis să-i acorde votul de încredere pentru învestirea noului Executiv. „Vă mulțumesc și aveți încredere în noi”, a declarat Ludovic Orban, imediat după ce a primit rezultatul votului.

Așadar, Ludovic Orban este noul premier al României. Viorica Dăncilă a ajuns astfel la final de mandat. Ea a făcut primele declarații, după această schimbare majoră pe scena politică, din fața sediului PSD.

Viorica Dăncilă, declarații de ultimă oră

Viorica Dăncilă a făcut declarații importante, după ce a fost învestit Guvernul Orban, prilej cu care ea l-a atacat pe președintele țării, Klaus Iohannis.

„Este o situație fără precedent care scoate la lumină cinismul președintelui.

Avem un președinte anti democrație și anti constituție. Dar cel mai grav este că avem un președinte care lucrează împotriva românilor.

Să dispară și pensionarii, domnule Iohannis? Și boolnavii care au nevoie de spitale? Și agricultorii?

Vreți să modificați legea salariilor. Vreți să creșteți tarifele la energie electrică. Asta vreți, domnule Iohannis și domnule Orban! De astăzi, Partidul Social Democrat intră oficial în opoziție”, a precizat Dăncilă.

Viorica Dăncilă, la final de mandat.
Viorica Dăncilă, la final de mandat

„Voi continua să lupt cu acest mare șef de stat, care fuge acum de o confruntare cu mine. Încă vă aștept, domnule Iohannis, să stăm în fața românilor. Pregătiți-vă, domnule președinte, mai aveți 20 de zile până când veți afla că România nu e oarbă”, este mesajul pe care i l-a transmis fostul premier, Viorica Dăncilă, lui Klaus Iohannis.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI