19 ian. 2021 | 09:23

Viorica Dăncilă, dezvăluiri fără perdea despre relațiile cu Liviu Dragnea și Marcel Ciolacu: „A venit la mine acasă, unde a jucat o piesă de teatru”

Știri generale
Viorica Dăncilă, dezvăluiri fără perdea despre relațiile cu Liviu Dragnea și Marcel Ciolacu:
Dezvăluiri incendiare din cartea Vioricăi Dăncilă

Viorica Dăncilă a anunțat că urmează să publice o carte-interviu în care dezvăluie partea sa de adevăr din timpul mandatului de premier. Din păcate, cartea reprezintă o amenințare la adresa câtorva nume importante din PSD, printre care se numără fostul lider PSD, Liviu Dragnea, cât și Marcel Ciolacu. Politicianul afirmă că această carte a fost scrisă pentru a transmite adevărul despre ceea ce a trăit, dat fiind faptul că a fost de multe ori judecată de cetățeni.

Liviu Dragnea i-a cerut să îl scape de închisoare

Viorica Dăncilă a anunțat că în curând își va lansa volumul „Viorica Dăncilă – Partea ei de adevăr”, realizat cu ajutorul jurnalistei Marga Nițu. Fostul prim-ministru a anunțat că vor urma „momente interesante”, ceea ce le dă emoții protagoniștilor cărții.

În urma parcurgerii accestui material, românii vor afla adevărul spus din perspectiva Vioricăi Dăncilă, o destăinuire care va cuprinde informații din culisele partidului PSD.

Până la publicarea întregului album, câteva fragmente din carte au apărut în spațiul public, motiv de tensiune pentru mai mulți politicieni vizați. Fostul prim-ministru a povestit momentul în care Liviu Dragnea i-a cerut să de amnistia și grațierea, sărind peste niște pași legali.

„Îmi amintesc că eram la Scroviștea cu soțul meu, când au venit Paul Stănescu și Liviu Dragnea. Mi-au cerut amnistia și grațierea, care urma să fie introdusă de către un secretar de stat, fără a trece prin toate serviciile pentru avizare”, a descris Viorica Dăncilă momentul în care Liviu Dragnea și-ar fi dorit să fie salvat de la condamnarea la închisoare.

Viorica Dăncilă a explicat ce reacții a primit din jur, din cauza faptului că nu a dorit să amestece politica cu justiția, oferind grațierea.

“Eu nu am dat, în calitate de prim-ministru, ordonanțe pe justiție. Eu am crezut că justiția nu trebuie să depindă de politic și asta am spus-o de prima dată. Mulți m-au acuzat că nu am dat amnistia și grațierea.

Au spus că am trădat. Însă, nu a fost niciun ministru care să-mi pună un act juridic de genul acesta în ședința de guvern”, mai spune Dăncilă.

Liviu Dragnea era înconjurat de informatori

Viorica Dăncilă relatează despre dorința avidă a lui Liviu Dragnea de a fi informat tot timpul despre tot ce mișcă în Guvern, menționând faptul că acesta suferea de un “deficit de încredere”.

„Probabil Liviu Dragnea voia să fie bine informat. Înaintea mea au fost dați jos doi premieri și gândește-te că pleca cu un deficit de încredere, iar din partea informatorilor nu cred că a fost numai exces de zel, cred că voiau să arate cât de importanți și utili sunt în fața șefului (…)

A fost foarte greu pentru mine că eram urmărită. Liviu Dragnea avea oameni în jurul meu care îl informau tot ceea ce se întâmpla în guvern”, povestește Viorica Dăncilă.

Marcel Ciolacu a venit plângând

Fostul premier nu-i iartă nici pe secretarul general PSD, Paul Stănescu, sau pe Marcel Ciolacu, liderul PSD. Aceasta dezvăluie că a fost amenințată că va fi distrusă, din cauza faptului că a refizat să-și dea demisia.

„Eram la Parlament, la Grupul PSD din Camera Deputaților, în birou, când a venit o delegație formată din Marcel Ciolacu, Paul Stănescu, Claudiu Manda, Dragoș Benea și Marian Oprișan, care mi-au spus că ar fi foarte bine să-mi dau demisia din funcția de președinte și să conducă ei partidul, ca o structură interimară, până la alegerile prezidențiale (…)

Stănescu mi-a spus că nu trebuia să intru eu în turul doi al alegerilor, ci Dan Barna. Paul Stănescu mi-a spus: ai vrut să candidezi, n-ai vrut să lași pe alții să preia conducerea partidului, te voi distruge!”, susține Dăncilă.

Viorica Dăncilă a rememorat în cartea sa momentul în care Marcel Ciolacu a venit în casa sa cu lacrimi în ochi și plin de falsitate pentru a-i cere să demisioneze, oferindu-i o altă funcție în Parlament.

„M-a sunat și Ciolacu și mi-a spus că trebuie să vorbim. A venit la mine acasă, unde a jucat o piesă de teatru foarte proastă. S-a așezat pe canapea și mi-a spus cu lacrimi în ochi că îi pare foarte rău de tot ceea ce s-a întâmplat. I-am făcut și un ceai de fructe, pentru că părea foarte afectat”, descrie Viorica Dăncilă scena.

PlaySport
DE NERECUNOSCUT! Cum arată la 76 de ani Valentin Ceaușescu, ultimul fiu în viață al lui Nicolae Ceaușescsu
Ego.ro
TE SPERII! Cum arată cele mai apetisante femei din România fără machiaj FOTO
Ego.ro
Diana ȘOȘOACĂ, în ipostaze provocatoare! Imagini din tinerețe care au scăpat pe internet
Digi24
Un cuplu care a cumpărat un conac vechi de 400 de ani a descoperit sub podeaua din bucătărie o comoară
Cancan.ro
Alex Ciucu a ascuns 11 ani relația paralelǎ! EA i-a fost amantă. Avem imaginile
Stirile PROTV
Un bărbat a primit o factură la telefon de 134.000 de euro după ce și-a petrecut vacanța într-o țară din Europa
Romania TV
Câştigător Survivor România 2024. Jador a scăpat porumbelul, surpriză uriaşă!
Capital.ro
Vor dispărea BANCNOTELE definitiv?! Moment de cotitură în lumea banilor
EVZ.ro
Rusia va ataca NATO. Anunțul care punea lumea pe jar
Adevarul
O româncă se judecă de zece ani cu Elon Musk. Inițialele numelui său sunt pe acumulatorii mașinilor Tesla Model S
BZI.ro
De ce nu este deschis sicriul lui Costel Corduneanu? Este acoperit cu flori şi drapelul României. Familia vine cu explicaţii – FOTO
Spynews.ro
Soția lui Costel Corduneanu, copleșită de durere cu o zi înainte ca interlopul să fie înmormântat: „Eroul nostru”. Va fi condus pe ultimul drum mâine
Sport.ro
FOTO Tânăra desemnată "cel mai frumos copil din lume", apariție wow în costum de baie. La 23 de ani și-a eclipsat deja tatăl, un celebru fotbalist
Impact.ro
Top 10 filme cu Amza Pellea. Actorul, un TITAN al cinematografiei românești
Parteneri
Imagini halucinante. O femeie și-a dus unchiul mort la bancă pentru a lua credit
Redactia.ro
A murit la doar 17 ani: ”Boala a răpus-o în 24 de ore”. Două zile de doliu
Digisport.ro
O româncă trage un semnal de alarmă: „Nu mai e de trăit în Italia”. Ce fenomen periculos a observat
Click.ro
Ce nu s-a văzut la TV! Zanni cu Ana Porgras și Alex Delea cu Alexandra Duli, momente tandre la duș, la Survivor Al Stars: "Nu vreau să se termine acest moment. Vreau să..."
Viva.ro
După ce a recrutat pușcăriași să lupte pe front, Rusia se confruntă cu un număr record de soldați condamnați pentru crimă
Digi24
Doi soți au renunțat la toată averea de 24 de milioane $ ca să se poată călugări și de-acum vor trăi doar din mila altora
Digi24
Acasă la Andreea Esca. Fiul ei, Aris, le-a arătat tuturor ce obicte ciudate are mama lui acasă / FOTO
Unica.ro
WhatsApp trezește mari nemulțumiri. Utilizatorii sunt total derutați
EVZ.ro
Știrile Antena Stars. De ce nu vrea Alexandra Velniciuc să aibă copii. Actrița are o căsnicie de mai bine de 20 de ani cu Șerban Puiu / VIDEO
Spynews
S-a aflat ce a făcut Ion Iliescu. A fost nevoie de aproape 30 de ani să se întâmple
Capital.ro
Gigantul care vine pe piața din România. Cifra de afaceri este de sute de miliarde de euro şi are angajaţi cu zecile de mii
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
BANI pentru ANGAJAȚI. MILIOANE de români PRIMESC în curând MĂRIREA
Mediaflux
Soția lui Costel Corduneanu, copleșită de durere cu o zi înainte ca interlopul să fie înmormântat: „Eroul nostru”. Va fi condus pe ultimul drum mâine
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Ce avere are Paul Nicolau, zis Pescobar. Suma impresionantă pe care o câștigă patronul de la Taverna Racilor într-o singură zi
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro