Viorica Dăncilă a votat. Cum a apărut candidata PSD la secția de votare FOTO

de: Andrei Simion
24 11. 2019

Viorica Dăncilă a ajuns, duminică, la secția de votare, pentru turul doi de scrutin al alegerilor prezidențiale, în urma căruia va fi ales președintele României pentru următorii cinci ani. Candidata PSD a purtat o ținută elegantă, dar de această dată nu a purtat o broșă, așa cum ne-a obișnuit până acum. A optat pentru o ținută de culoare neagră, accesirizată cu ștrasuri în zona gulerului, ceea ce i-a dat o notă de eleganță și rafinament.

Viorica Dăncilă a votat. Prima reacție după ce a ieșit din secția de votare

Candidata PSD la alegerile prezidențiale a ajuns, duminică, la secția de votare, unde și-a exprimat opțiunea cu privire la viitorul președinte al României. Viorica Dăncilă a purtat o ținută elegantă și nu a renunțat nici de această dată la broșa în formă de inimă, devenită deja celebră în campania electorală.

Viorica Dăncilă a ajuns la secția de votare la ora 8.00. Liderul PSD a fost însoțit la urne de către soțul Cristinel Dăncilă și de șefa de campanie, Lia Olguța Vasilescu. Fostul premier a votat pe liste suplimentare, deoarece în ziua votului nu s-a aflat în localitatea de reședință. La ieșirea din secția de votare, Viorica Dăncilă a oferit prima reacție și le-a transmis un mesaj alegătorilor.

”Am votat pentru o Românie care sî meargă înainte, nu înapoi pentru o vreme în care nu aveam drepturi și libertăți. AM votat pentru ca la Cotroceni să avem mai mult respect și implicare. Am votat cu inima, din respect pentru români. – Ați fost foarte matinală. – Cine se scoală de dimineață ajunge departe!”, a declarat Viorca Dăncilă, la ieșirea de la urne.

Viorica Dăncilă a votat kla ora 8.00 la secția de votare de la Sfântul Sava

În primul tur de scrutin, Viorica Dăncilă a obținut 22,26% din voturile alegătorilor (2.051.275 de voturi), în timp ce Klaus Iohannis a obținut 37,82% (3.485.292 de voturi).