Viorica Dăncilă a prins curaj și l-a dat pe Marcel Ciolacu de gol: ”El a dirijat planul”

Ce a spus Viorica Dăncilă despre Marcel Ciolacu

Fostul prim-ministru Viorica Dăncilă a făcut declarații incredibile la Antena 3 despre Marcel Ciolacu. Ce spune singura femeie premier din România despre unii membri ai Partidului Social Democrat.

Viorica Dăncilă a prins curaj și l-a dat pe Marcel Ciolacu de gol

Viorica Dăncilă a declarat la Antena 3 că, Marcel Ciolacu și Paul Stănescu au vrut să preia șefia partidului. Mai mult, fostul premier susține că secretarul general al social-democraților, Paul Stănescu a trădat-o după ce Liviu Dragnea a fost arestat, cerându-i demisia din funcția de prim-ministru.

”Marcel Ciolacu, Paul Stănescu, Oprișan, Dragoș Benea au avut un plan de a prelua partidul. Mi-au cerut demisia de la șefia PSD după ce a trecut moțiunea de cenzură. Paul Stănescu a trădat din prima clipă. Imediat după arestarea lui Liviu Dragnea, Stănescu a venit la mine și a spus că trebuie să demisionez din funcția de premier.

El voia să preia partidul. I-am explicat că nu pot face acest lucru, am o responsabilitate față de țară, aveam președinția rotativă a UE (…) Paul Stănescu mi-a spus că nu trebuia să candidez la alegerile prezidențiale, ca să intre Dan Barna în turul 2 și să câștige alegerile. Nu îmi explic de ce” a spus Viorica Dăncilă.

Viorica Dăncilă: ”Au avut un pan de a prelua partidul”

De asemenea Viorica Dăncilă a vorbit și despre cum a fost posibil ca moțiunea de cenzură din 2019 să treacă, deși ea a fost asigurată că nu se va întâmpla acest lucru. Atunci erau necesare mai multe voturi din partid pentru pentru demiterea fostei șefe a social-democraților.

”Am primit asigurări că această moțiune nu va trece. Marcel Ciolacu mi-a arătat calcule că vom avea minimum 241 de voturi. Mi-a garantat cu o zi înainte. Am discutat și la Senat, mi-au garantat că nu există nicio fisură. Mi-am dat seama că am fost trădată din PSD. Marcel Ciolacu a dirijat toate acest lucruri, alături de Simonis. Mai mulți dintre cei care au votat moțiunea au spus că au discutat cu Marcel Ciolacu.

Am pierdut guvernarea, au dat jos un guvern și tot ei l-au acuzat pe Liviu Dragnea că a dat jos două guverne. Păi, ei ce au făcut? Au făcut la fel. După ce a trecut moțiunea de cenzură mi-a dat un mesaj că îi pare rău că a trecut moțiunea de cenzură. Ei au avut un plan al lor pentru a prelua partidul și nu a contat nici guvernarea, nici ce au lăsat în urmă”, a adăugat Viorica Dăncilă.

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI