Viorel Lis i-a cerut asta Oanei. Ce se va întâmpla după moartea fostului primar

de: Stan Nicu
10 09. 2020

Viorel Lis i-a cerut Oanei, soției sale, ceva incredibil după ce el nu va mai fi. Fostul edil a rugat-o pe Oana să se mărite și să își refacă viața. Viorel Lis i-a spus Oanei să nu își ia un bărbat tânăr, ci unul pe la vreo 60 de ani.

Așa ceva nu s-a mai auzit. Ce i-a cerut Viorel Lis să facă Oanei după moartea lui. Prietenii virtuali au leșinat de râs

Chiar dacă între Viorel și Oana Lis este o diferență mare de vârstă, dragostea dintre ei are limite, iar cei doi se iubesc ca pe vremea când erau amanți, însă celebrul cuplu se gândește și la viitor și la ce va aduc el, inveitabil. Ce i-a cerut fostul primar al Capitalei soției lui să facă, după ce el se va stinge din viață, este cutremurător.

Viorel Lis și Oana formează unul dintre cele mai frumoase și cunoscute cupluri din România, însă chiar dacă între ei e o diferență mare de vârstă, cei doi nu au ținut niciodată cont de gura lumii. Cei doi sunt conștienți de momentul pe care niciun om nu îl poate ocoli, și iată că Viorel Lis i-a adresat rugămintea lui cea mare soției sale cu privință la ce are de făcut după moartea lui.

Între Viorel Lis și Oana este o diferență de vârstă de 35 de ani

Viorel Lis i-a spus Oanei să se mărite după moartea lui

Binecunoscuți pentru umorul lor, Viorel și Oana Lis au parte și de momente de confesiune sincere. Astfel, între cei doi fiind o diferență mare de vârstă, fostul primar al Capitalei se gândește la ziua în care va muri, iar într-un moment de intimitate cu soția sa i-a spus ce să facă după ce el se va stinge din viață.

Viorel s-a uitat azi galeș si protector la mine și mi a zis…Când oi muri, nu vreau să suferi, nu vreau să-ți închizi viața! Vreau să-ți găsești unu tânăr și să vă bucurați împreună! Unul de vreo 60 ani așa!!!”, a scris Oana Lis pe pagina sa de socializare.

Ce difernță de vârstă este între Viorel Lis și Oana

Postarea a stârnit numeroase reacții pozitive din partea prietenilor virtuali, dar și multe hohote de râs din partea urmăritorilor vedetei. Cei doi soți sunt cunoscuți pentru umorul de care dau dovadă de fiecare dată.

Oana Lis și Viorel Lis reprezintă o familie mai diferită, deși atunci când s-au căsătorit gurile rele spuneam că Oana nu-l iubește pe fostul primar, mai ales că între ei o diferență de 35 de ani. Lucrurile nu au stat deloc așa, iar cei doi au reușit să formeze o familie aproape perfectă.