04 mart. 2021 | 18:43

Viorel Lis are grave probleme de sănătate. Soția lui a făcut anunțul trist

Monden
Viorel Lis are grave probleme de sănătate. Soția lui a făcut anunțul trist
Ce probleme de sănătate are Viorel Lis?

Fanii cuplului Lis sunt întristați de veștile triste pe care le-au auzit recent. Oana a venit cu detalii despre starea de sănătate a partenerului ei de viață. Cum se simte acum fostul edil al Capitalei? Teama să se infecteze urmează să se diminueze în zilele ce urmează.

Ce probleme de sănătate are Viorel Lis? Oana a dezvăluit tot

Viorel Lis are grave probleme de sănătate, iar soția sa vine cu dezvăluiri despre starea lui. Fostul edil al Capitalei are 76 de ani și se teme foarte tare de virusul COVID-19 care i-ar putea adânci bolile pe care încearcă să le țină în frâu de ani de zile. În prezent, acesta este „imobilizat” la pat.

Soția sa susține că se ridică cu dificultate, merge greu și a rărit extrem de mult ieșirile din casă din cauza crizei epidemiologice de teama să nu se infecteze. Bărbatul urmează să primească prima doză de vaccin anti-COVID pe data de 13 martie, moment după care va putea sta puțin mai liniștit.

Starea sa este delicată acum, iar printre mai multe maladii cu care se luptă se numără și depresia. Pandemia l-a împiedicat să mai meargă la ședințele de recuparare de care are nevoie.

„El nu este așa bine. Se deplasează foarte, foarte greu”

“Nu ieșim din casă până când Viorel nu o să se vaccinze, pe 13 martie. El nu este chiar așa bine, are probleme cu mersul, cu picioarele, nu putem merge la recuperare din cauza COVID-19. Se deplaseză foarte greu, foarte greu.

Bătrânețea vine și cu probleme, dar contează și calitatea vieții. Dacă nu era perioada asta cu COVID, făcea recuperarea de la început și era mai bine. Acum avem emoții și cu vaccinul. Ai de ales, dacă vrei să mori acum de COVID sau mai târziu. Nu mi se pare că el are de ales, este riscul prea mare, are foarte multe boli”, a declarat soția lui Viorel Lis, conform cancan.ro.

„Eu nu cred că 13 e o zi ghinionistă. Se spunea că au fost 12 discipoli și al 13-lea a fost Iisus. Am avut apartament 13, numărul de la examene, dacă tu îți setezi în minte că nu este ghinionistă, chiar nu o să fie. Este o perioadă mai grea pentru noi, am noroc cu psihologia, fac față, mă bucur în fiecare zi, dar este greu”, a mai detaliat vedeta.

Deși mulți nu se așteptau ca relația să treacă testul anilor, ei au demonstrat tuturor că iubirea nu are vârstă. Oana a stat în tot acest timp lângă soțul ei și a încercat pe cât posibil să-l ferească de virus.

Parteneri
Care este ultima dorință a lui Celine Dion. Artista suferă de o boală incurabilă, dar speră la o minune
Redactia.ro
Ieri legendă, azi ”terorist”! A fugit din țară, iar acum e șofer și vânzător de cărți: ”Mi-a luat tot”
Digisport.ro
Zodii care își vor dubla norocul și vor obține bani rapid în perioada 24 – 30 aprilie. Vor avea parte de venituri suplimentare care îi vor face foarte fericiți.
Click.ro
Pepe o acuză Raluca Pastramă că l-a înșelat în timpul căsniciei. Neașteptat cum a aflat: „Mă striga 'nașule', venea la noi acasă..."
Viva.ro
Ultimele ore de viață ale Corinnei, femeia găsită moartă în dulapul din dormitor. Poliția l-a arestat pe iubitul ei
Digi24
GALERIE FOTO Imagini apocaliptice din Grecia. Cerul a devenit portocaliu și Atena abia se mai vede
Digi24
Cum arată la interior vila din Las Vegas a Anamariei Prodan. 'Lămâi și mandarini ca ai mei nu are nimeni!'
Unica.ro
Angajații care vor primi primă de Paşte sau alte cadouri
EVZ.ro
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews
AUSTRIA poate îngropa România. Ne decid soarta. S-a anunțat azi, 24 aprilie
Capital.ro
Colosul străin care a preluat compania ce produce una dintre cele mai iubite pâini din România
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
El va fi VIITORUL PREȘEDINTE al României! CUTREMUR la nivel național
Mediaflux
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Imagini cu Adelina Pestrițu în metrou. Cum s-a pozat în transportul în comun: „Faima nu te poate opri să faci lucruri normale”
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro