Viorel i-a spus adio Vulpiței! Ce se întâmplă acum în telenovela momentului, de la Acces Direct

Viorel i-a spus adio Vulpiței! Ce se întâmplă acum în telenovela momentului, de la Acces Direct

După mai bine de patru luni în care au fostîn permanență protagoniștii emisiunii ”Acces Direct”, la Antena 1, se pare că povestea celor doi a ajuns la final. Defapt finalul era unul dorit de Vulpița încă de la prima apariție în platoul emisiunii.

Viorel și-a făcut bagajele să plece acasă

Se pare că lucrurile s-au schimbat în direcția pe care și-a dorit-o mereu Veronica, odată cu decizia soțului acesteia, Viorel Stegaru, de a părăsi definit platoul emisiunii ”Acces Direct” și de a se întoarce acasă, la Blăgești. Acesta, conform celor declarate pe rețelele de socializare, și-a făcut bagajele, plecând din Capitală spre Blăgești, la casa părinților săi.

Dacă nu știați până acum,vă anunțăm noi că deja celebrul Viorel Stegaru are cont pe instagram, unde ține legătura cu fanii săi. Pe contul de instagram Viorel a postat o poză și un scurt text prin care își anunța decizia de a părăsi definitiv telenovela de la ”Acces Direct”.

Viorel i-a spus adio Vulpiței! Ce se întâmplă acum în telenovela momentului, de la Acces Direct
Viorel i-a spus adio Vulpiței! Ce se întâmplă acum în telenovela momentului, de la Acces Direct (FOTO: INSTAGRAM)

Problema este că o astfel de decizie a mai avut și în trecut dar revenind de fiecare dată asupra ei și implicit pe platoul de filmare al emisiunii care l-a consacrat în cele 4 luni. Unii dintre cei care îi urmăresc activitatea pe instagram (vezi poza), l-au criticat pentru decizia luată și chiar spunându-i că nu îl cred și că se va întoarce, ca de fiecare dată.

Ce se întâmplă acum în telenovela momentului, de la Acces Direct

Se pare că această nouă decizie a lui Viorel de a părăsi emisiunea, definitv, vine după ce, cu câteva zile în urmă, Vulpița ar fi avut un comportament ironic la adresa lui Viorel, aceasta fiind la un pas de a fi dată afară de moderatoarea emisiunii de la Antena 1.

„Veronica! Vrei să te dau afară? Vezi că obrăznicia ta nu-ți face bine și nu-ți stă bine. Ceea ce faci tu este o aroganță, este o obrăznicie nejustificată, pentru că el poate nu are dreptate când te acuză cu Rafaelo, dar tu știi foarte bine câte lucruri pentru care te faci vinovată în fața lui ai făcut. Te rog foarte mult să păstrăm măsura. Chiar nu ești în măsură să îl iei tu în râs pe Viorel în momentul ăsta.”, a amenințat-o Mirela Vaidaîn direct.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI