Videoclipul în care Loredana Groza şi-a făcut de cap. A dansat la bară fără reţineri, spre fericirea admiratorilor

Videoclipul în care Loredana Groza şi-a făcut de cap. A dansat la bară fără reţineri, spre fericirea admiratorilor
Loredana Groza dansează la bară. Cum reacționează românii după doi ani de la lansarea piesei care a devenit subiect de scandal.

Loredana Groza readuce în prim-plan un videoclip muzical care în urmă cu doi ani de zile a fost subiectul unui adevărat scandal în România. Materialul a fost atunci restricționat pe YouTube. S-a întâmplat din cauza unor scene în care diva apare în timp ce dansează lasciv la bară. Și în prezent, ca și atunci, fanii se revoltă, acuzând-o pe celebra cântăreață că a „înnebunit de tot”.

Loredana Groza dansează la bară

Weekendul trecut, Loredana Groza, una dintre cele mai de succes vedete din țara noastră, a readus în atenția internauților un videoclip muzical care a reprezentat subiectul unui scandal de amploare. S-a întâmplat în urmă cu doi ani de zile, când a fost lansată piesa „Sex pe canapea”.

Materialul video în care diva dansează lasciv și care a stârnit reacții din partea fanilor artistei a fost filmat pentru videoclipul muzical al piesei cu pricina. Loredana Groza a apărut îmbrăcată într-un body din piele, de culoare neagră și cu o pereche de cizme lungi, negre, cu tocuri pur și simplu amețitoare.

Loredana Groza s-a filmat dansând la bară. Fanii s-au revoltat atunci și se pare că se revoltă chiar și acum, la doi ani de zile de la lansarea materialului. Loredana Groza a fost restricționată pe YouTube și atacată puternic de multe tabloide din țară din cauza ipostazelor în care s-a filmat (atașate în galeria FOTO a articolului).

„Am trăit să o văd și pe asta, în sensul că muream și nu vedeam dansul la bară al Loredanei. Totuși, de ce să ieși din anonimat cu un asemenea dans? Pierdeai teren?”, s-a exprimat atunci unul dintre fanii care au acuzat-o pe cântăreață că o copiază pe Madonna.

Cum reacționează românii, după doi ani de la scandal

Loredana Groza a reacționat acid în scandalul de acum doi ani de zile. Toți fanii au rămas mască după ce au văzut imaginile, dar cântăreața a susținut că a respectat limitele bunului simț. Mai ales că în cauză este vorba despre un material artistic. În prezent, videoclipul aferent piesei muzicale „Sex pe canapea” are aproape 4.000 de aprecieri și 526.916 de vizualizări.

Chiar și acum, fanii cântăreței care a lansat numeroase hituri ce au atins inimile românilor nu sunt de acord cu ipostazele în care s-a prezentat artista. Cel puțin, nu toți. Unii dintre internauți o complimentează pe Loredana Groza pentru curajul de care a dat dovadă, în timp ce alții îi bat obrazul.

„Lori, îmi plac melodiile tale. Dar exagerezi cu modul în care te prezinți”/ „Ce onlyfans are?”/ „Superbă” sunt câteva dintre comentariile scrise de internauți la postarea publicată de Loredana Groza.