VIDEO Viorica Dăncilă, așa cum nu ai mai văzut-o: a fost filmată în timp ce intra desculță în mare și juca ping-pong cu Teodorovici

de: Ciprian Ioana
06 07. 2019

Premierul Viorica Dăncilă s-a aflat, sâmbătă, la Sulina – unde a participat la un eveniment dedicat taberelor de copii. După reuniunile oficiale, însă, șefa Guvernului s-a distrat jucând ping-pong cu Eugen Teodorovici și plimbându-se desculță pe plajă. A încercat chiar și apa mării.

Premierul Viorica Dăncilă e mers sâmbătă la Sulina împreună cu vicepremierul Eugen Teodorovici și secretarul general al PSD, Mihai Fifor. Șefa Guvernului a participat la un eveniment dedicat taberelor pentru copii, dar s-a și distrat alături de colegii săi.

A jucat ping-pong cu ministrul Finanțelor și, mai apoi, a încercat apa mării, desculță. Viorica Dăncilă și-a dat jos pantofii și a preferat să se plimbe desculță pe plajă.

 Viorica Dăncilă, desculță pe nisip: premierul a încercat și apa mării

Viorica Dăncilă are programate, în acest weekend, mai multe întâlniri prin țară. Vineri, a avut ședința la sediile PSD Galați și PSD Tulcea.

Sâmbătă, a mers la Sulina. A fost surprinsă inițial în timp ce juca ping-pong cu ministrul Eugen Teodorovici. Întrebată într-o conferință de presă la care dintre miniștri nu ar renunța niciodată, premierul l-a indicat pe Eugen Teodorovici.

Când au jucat ping pong și ministrul Finanțelor a învins-o, premirul l-a amenințat, în glumă, că îl va schimba din funcție.

Vezi AICI video cu Viorica Dăncilă, desculță la mare

Viorica Dăncilă, mesaj pentru copiii din diaspora

Aflată într-o vizită în Sulina, premierul a avut și mesaje serioase înainte să se apuce de jucat ping-pong și să se plimbe pe plajă. Premierul Viorica Dăncilă a încercat să-i convingă pe copiii din străinătate să se întoarcă în țară.

„Dorim să descoperiţi România, să fiţi ataşaţi de valorile româneşti. Veţi întâlni oameni minunaţi, este domnul Belodedici aici, veţi întâlni profesori dedicaţi, veţi vedea locuri frumoase, veţi cunoaşte tradiţiile şi obiceiurile noastre, dar şi frumuseţea sufletului de român. Sper ca aceste amintiri să le luaţi în sufletul vostru şi să rămână cele mai dragi amintiri pentru voi. România vă aşteaptă să vă întoarceţi acasă”
Viorica Dăncilă, premierul României