Video. Scene șocante la o grădiniță. Părinții în alertă după ce o educatoare s-a filmat din greșeală în timp ce lovește un băiețel

Video. Scene șocante la o grădiniță. Părinții în alertă după ce o educatoare s-a filmat din greșeală în timp ce lovește un băiețel
Video. Scene șocante la o grădiniță. Părinții în alertă după ce o educatoare s-a filmat din greșeală în timp ce lovește un băiețel

Imagini revoltătoare într-o grădiniță din Fetești, Ialomița, acolo unde o educatoare s-a filmat în timp ce-și susținea o oră de curs. Aceasta îi monitoriza atent pe elevii săi care preparau o salată de fructe. După mai multe ture de dat printre măsuțe, în filmare se observă cum educatoarea îl plesnește pe unul dintre elevi. Gestul necugetat al educatoarei și reacția copilului au stârnit reacții de revoltă în rândul părinților și al altor cadre didactice.

Părinții au sesizat autoritățile

Imaginile au fost postate pe Facebook de un utilizator cu descrierea „Priviți cu atenție la această educatoare de la grădiniță din Fetești, Ialomița„. Educatoarea a dorit să se filmeze pentru a le arăta părinților cât de bine se descurcă cei mici cu tăiatul fructelor și cu activitățile de îndemânare.

Din păcate, la minutul 1:10, se poate observa cum educatoarea îi lipește rapid o palmă unui băiețel care nu era activ la oră. Imediat după impact, băiețelul începe să plângă, fiind șocat de ce i s-a întâmplat. La scurt timp, filmarea se sfârșește, însă momentul a fost surprins.

Din imaginile filmate de cadrul didactic, se pot vedea, de asemenea, expresiile celor mici, vizibil speriați și traumatizați, niciunul zâmbind.

Imaginile au devenit virale și au stârnit revoltă și dezamăgire în rândul părinților, motiv pentru care au sesizat imediat autoritățile.

Părinții au reacționat imediat

Postarea publicată a strâns sute de comentarii, unele mai acide decât altele. Mii de părinți au înlemnit la vederea acestor scene extrem de dure, în care singurele victime sunt copilașii. Prin liniștea care s-a așternut în timpul filmării, ne putem da seama „cât de entuziasmați” merg cei mici în fiecare dimineața la grădiniță.

„Poți vedea după chipul copiilor cât de traumatizați sunt acei copii, plus că ii și pleznește,() trebuie să vedem zâmbet pe fața copiilor, bucurie, nu traumă, nu știu cum de părinții nu iau atitudine”, afirmă un părinte indignat.

Afară din invățământ! Mă mir că nu au văzut părinții,cât de traumatizați sunt copiii! Pare o clasă dintr-un film de groază!!”, spune un alt părinte.

Frustrarea părinților nu se oprește aici, aceștia fiind revoltați cu privire la ce se petrece în învățământ, raportat la educația pe care fmailia se străduiește să le-o ofere: “Te chinui din răsputeri să faci un copil și îi oferi absolut orice și vine una ca această individa și ți-l traumatizează… păi să nu i dai una în cap?”,

“Doamne ferește. Se vede clar ca acești copii sunt speriați și amenințați. Iar despre palma primită de acel copil nici nu mai am cuvinte”, “Îmi pare atât de rău… cum ai putea face asta când ei sunt atât de blânzi și calzi și buni?!

Cum n-ai putea sa le oferi iubire când știi ca tu, educatorul, ești singurul lor suport emoțional pentru jumătate de zi sau mai bine, 5 zile din 7?! De ce sa nu le fii a doua mamă?! De ce să îți dorești să te iubească și să aștepte să se întoarcă la tine?! Încerc sa adorm de ceva timp și realizez cat m-a răscolit frica din ochii lor. Mi-e atât de dor de copiii mei”, au scris părinți și educatori, deopotrivă.

Vezi imaginile video cu puternic impact emoțional:

Priviți cu atenție la această educatoare de la grădiniță din Fetești Ialomița

Publicată de Marian Tudorache pe Marţi, 13 octombrie 2020

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI