Video. Scene șocante într-un parc din Hunedoara. Băiat trântit la pământ de tatăl unui alt copil. Victima a rămas nemișcată

Video. Scene șocante într-un parc din Hunedoara. Băiat trântit la pământ de tatăl unui alt copil. Victima a rămas nemișcată
Copil trântit la pământ într-un parc din Hunedoara

Momente de groază au avut loc recent într-un parc din Hunedoara, acolo unde un băiat de 13 ani și-a văzut moartea cu ochii. Copilul a devenit victima furiei unui tată monstru, moment în care acesta a fost luat prin surprindere și izbit de pământ.

Martorilor le-a stat inima în loc

Tragedia s-a petrecut în mijlocul zilei, în fața tuturor. Totul a pornit de la un mic conflict între victim și băiatul agresorului. Când a văzut cearta dintre cei doi, bărbatul mânios s-a îndreptat cu viteză către băiatul de 13 ani, moment în care l-a luat în brațe și l-a izbit cu toată forța la pământ.

În secunda următoare, victima a rămas imobilizată pe jos, semn că ar fi leșinat. Imediat, martorii prezenți la fața locului au apelat numărul de urgență 112, urmând ca un echipaj medical să se prezinte pentru a-l prelua pe copil.

Până la sosirea unei Ambulanțe, victima a rămas neclintită, zăcând pe podeaua existentă în interiorul parcului de copii. După gestul violent, tatăl monstru s-a îndreptat către fiul lui, în vârstă de 7 ani, față de care s-ar fi purtat la fel de violent, lovindu-l și aruncându-l spre pământ.

Prima victima a fost transportată de urgență la Spitlaul din Deva, urmând a i se efectua mai multe analize pentru a-i fi monitorizată starea de sănătate. Băiatul vătămat se afla singur în parc, iar momentan nu se cunosc motivele cerții dintre cei doi copii.

Bărbatul violent a fost reținut de Poliție

În urma evenimentului tragic din parc, agresorul a fost reținut pentru 24 de ore, urmând a fi audiat de polițiști. Potrivit primelor informații, acesta nu ar avea antecedente penale.

„Duminică, în jurul orei 15.50, Poliţia Municipiului Hunedoara a fost sesizată pe numărul unic de urgenţă 112, despre faptul că un copil a fost trântit la pământ de un părinte în zona unui parc, situat pe raza municipiului Hunedoara.

Imediat la faţa locului s-a deplasat o echipă de ordine publică care a stabilit faptul că în jurul orei 15:35 în timp ce se aflau lângă un leagăn doi minori s-au certat, iar la scurt timp tatăl unuia dintre ei l-a luat pe celălalt minor l-a ridicat, după care l-a trântit la pământ. Minorul a fost preluat de un echipaj al ambulanţei şi transportat la Spitalul din Deva, pentru îngrijiri medicale.

În urma cercetărilor, a fost identificat prezumtivul autor al faptei, un bărbat în vârstă de 29 de ani, din Hunedoara, care a declarat că în momentul în care a auzit că fiul său s-a certat cu un alt copil, în spatele blocului, s-a adus la acesta şi într-un moment de furie l-a trântit la pământ, după care a plecat.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de loviri sau alte violenţe si violenta în familie, iar persoana bănuită a fost condusă la sediul Poliţiei, urmând a fi dispuse măsuri legale”, a informat Bogdan Niţu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Hunedoara.

Vezi momentul în care băiatul a fost aruncat la pământ:

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI