Video. Ludovic Orban, reacție fără precedent în mijlocul unei conferințe de presă. Gestul cu care și-a șocat toți colegii

Ludovic Orban, prezent la conferința de la Giurgiu, Adunații Copăceni

În cursul zilei de joi, Ludovic Orban împreună cu ministrul Transporturilor, Lucian Bode, dar și cu alți lideri PNL s-au aflat în județul Giurgiu pentru a inaugura podul peste râul Argeş de pe DN 5 Bucureşti-Giurgiu, din localitatea Adunaţii Copăceni. În timpul conferinței de presă, premierul României a creat un moment fără precedent în momentul în care un jurnalist a adresat o întrebare cu privire la un nou proiect.

Ludovic Orban și-a luat prin surprindere colegii

Un gest total deplasat din partea premierului a surprins ieri pe toată lumea. În timp ce colegul său, Lucian Bode, răspundea la întrebările jurnaliștilor după inaugurarea podului peste râul Argeș de la Adunații Copăceni, Ludovic Orban a dispărut subit, fără să ofere vreo scuză sau orice altă informație.

În acel moment, toți colegii săi au privit momentul nedumeriți, iar o parte dintre ei l-au urmat spre mașină, părăsind conferința.

Printre persoanele care s-au retras după gestul lui Orban a fost însuși Lucian Bode, cel care suținea conferința la acel moment. Vizibil blocat, ministrul Transporturilor s-a dus să verifice ce s-a întâmplat, iar ulterior a revenit, explicând gestul premierului ca fiind unul de grabă, mai ales că acesta trebuia să ajungă în aceeași zi și la Constanța.

Până în acest moment, nimeni nu știe cu adevărat motivul pentru care premierul a apelat la un asemenea gest, însă părerile sunt împărțite. Există posibilitatea ca acesta să fi fost într-adevăr grăbit  sau mai poate fi faptul că a fost deranjat de întrebarea care I s-a adresat ministrului Transporturilor în acel moment cu privire la începerea lucrării pentru Autostrada A0.

„Ați spus că până la finalul anului toate cele trei loturi ale autostrăzii ale A0 vor fi cu ordin de începere și intră în execuție”, a spus jurnalistul, moment în care Ludovic Orban a părăsit locul.

Îmbunătățirile aduse noului pod de la Giurgiu

Vă reamintim că premierul Orban și ministrul Transporturilor, Lucian Bode, s-au aflat ieri în județul Giurgiu cu ocazia inaugurării unui pod de la Adunații Copăceni, recent renovat și finalizat.

Lucrările de modernizare s-au desfășurat pe o perioadă de un an, timp în care calitatea podului și a transportului de peste Argeș a fost vizibil îmbunătățită.

„Lucrările au început în iulie 2019 și au constat în demolarea plăcii de beton existente, al cărei grad de degradare era foarte ridicat. De asemenea, au fost montate dale prefabricate din beton armat, au fost executate hidroizolaţia, sablarea, curăţarea şi protecţia anticorozivă a suprafeţelor metalice.

Parapetul metalic pietonal a fost înlocuit, fiind realizată o structură rutieră nouă, au fost amenajate trotuare, fiind montat, totodată, și un parapet metalic direcțional de tip foarte greu”, au anunțat reprezentanții Primăriei Giurgiu.

Vezi imaginile video în care premierul părăsește conferința:

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI