VIDEO Imagini cu fiul lui Sile Cămătaru în momentul în care înjunghie un tânăr, în clubul din Timișoara

Fiul lui Sile Cămătaru a înjunghiat un tânăr în fața unui club

Fiul lui Sile Cămătaru este căutat de polițiști după ce a înjunghiat un tânăr de 30 de ani în fața unui club din Timișoara. Scandalul ar fi pornit după ce victima ar fi agresat-o pe iubita lui Albert Florian Balint. Bărbatul rănit a depus plângere la Poliție.

Fiul lui Sile Cămătaru a înjunghiat un tânăr în fața unui club

Incidentul s-a produs în fața unui club din Timișoara, în noaptea de vineri spre sâmbătă, când un tânăr de 30 de ani care consumase alcool a vrut să intre în local, iar mai mulți indivizi și administratora, care este iubita fiului lui Sile Cămătaru, au încercat să îl împiedice.


Femeia l-a rugat să iasă din incintă, însă acesta a luat-o în brațe și a căzut cu ea la pământ, apoi i-a dat o palmă. În altercație au intervenit și alți bărbați care se aflau la acea oră în club. Tânărul agresiv a fost scos în cele din urmă din local, iar fiul lui Sile Cămătaru l-a înjunghiat și apoi a dispărut.

Bărbatul înjunghiat s-a urcat într-un taxi și a plecat, dar i s-a făcut rău și a sunat la numărul de urgență 112. A fost preluat de un echipaj SMURD și transferat la Spitalul Municipal din Timișoara. Din fericire pentru el, a fost vorba doar despre o rană superficială. A fost cusut de medici și ulterior i s-a dat voie să meargă acasă.

Polițiștii au deschis o anchetă și urmează să stabilească cu exactitate împrejurările în care s-a produs incidentul în care a fost implicat fiul lui Sile Cămătaru.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI