VIDEO Fiul lui Dragnea a primit un „cadou” de trei milioane de euro

de: Redacția
01 11. 2018

Valentin, fiul lui Liviu Dragnea, are un stadion nou pentru echipa lui de fotbal. Investiția a costat trei milioane de euro, dar asta nu-i tot.

Fiul lui Liviu Dragnea controlează echipa Turris Turnu Măgurele. Aceasta a primit anul acesta un stadion nou, evaluat la trei milioane de euro.

Detaliul care contează e că plata pentru construcția stadionului a fost asigurată de Compania Naţională de Investiţii.

Pentru trei milioane de euro, echipa fiului lui Dragnea are la dispoziție o arenă cu 2.000 de locuri și e cel mai modern stadion din Liga a 3-a.

Investiţia a venit de la Compania Naţională de Investiţii, iar planul lui Valentin Dragnea e să promoveze cu echipa în liga secundă la finalul acestui sezon.

Primul meci de pe noua arenă din Turnu Măgurele: cu CS U Craiova din optimile Cupei României.

Stadionul are două tribune, una principală – cu peste 1.000 de locuri – şi una mai mică, destinată suporterilor echipei adverse.

Chiar și cu banii asigurați de la stat, au existat unele probleme în momentul în care stadionul a fost ridicat. Din cauză că arena este construită lângă calea ferată, tribuna a II-a a fost ridicată mai mult într-o parte. Asta ca să nu pună în pericol circulaţia trenurilor.

Din aceeași cauză, stâlpii de pe acea parte de teren au o înălţime mai mică.

Arena dispune şi de un hotel, cu 24 de locuri şi are 259 de locuri de parcare pentru autoturisme şi șăse pentru autocare. FRF a considerat că noul stadion îndeplineşte şi standardele UEFA, astfel că aici pot fi organizate şi meciurie internaţionale ale tineretului sau partide de fotbal feminin.