22 ian. 2021 | 20:45

VIDEO EXCLUSIV Încă un manelist celebru, șantajat de interlopi! Dezvăluiri șocante: ce s-a întâmplat, de fapt

Monden
VIDEO EXCLUSIV Încă un manelist celebru, șantajat de interlopi! Dezvăluiri șocante: ce s-a întâmplat, de fapt
Încă un manelist celebru șantajat de interlogi VIDEO

Alex Puștiu, unul dintre cei mai cunoscuți maneliști din România, care a lansat recent o piesă cu Alex Velea, este în mijlocul unui scandal fără precedent, artistul luând decizia să îi pună la punct pe cei care, în ultimul timp, l-au tot agresat și au încercat, prin toate mijloacele, să îl intimideze. Așa că, într-una dintre zilele trecute, Alex Puștiu a apelat la Poliție pentru a-și face dreptate.

Doar că nu s-a mulțumit cu atât ci, pentru a se răzbuna pe agresorii lui, le-a transmis un mesaj video, șters între timp de pe Internet, dar care a ajuns în mâinile reporterilor playtech.ro, și care dezvăluie, în fapt, dedesubturile lumii manelelor, controlată strict de unii interlopi. Reporterii playtech.ro au aflat , în exclusivitate, detalii incredibile din spatele acestui scandal din lumea maneliștilor.

Scandal uriaș în lumea maneliștilor

Mai exact, vizibil surescitat, Alex Puștiu, unul dintre maneliștii favoriți ai lui Alex Velea și care este implicat în promovarea trapanelelor lansate de artistul pop, a chemat Poliția acuzând că ar fi fost victima unei violări de domiciliu. Și, în plus, a decis să le răspundă agresorilor săi cu aceeași monedă, mai exact să îi pună să plătească scump pentru manevrele de intimidare la care l-au supus.

”Am dat declarație, nu am ce să fac. Adu-mi tu 10.000 (probabil euro, n. red.) ca să îmi retrag plângerea de violare de domiciliu și de taxă de protecție. Te pup și te… Nu te mai pup, de fapt, adu-mi banii să tac din gură, hai, să îmi retrag plângerea. Dacă nu, te bag la pușcărie! Ia uite (filmează mașina Poliției, n. red.)”, este mesajul pe care Alex Puștiu l-a făcut public.

”Alex Puștiu, dar nu este singurul, este șantajat, amenințat și intimidat de tot felul de interlopi, mai mult sau mai puțin cunoscuți. Vor bani de la el, când află că a fost la o cântare și nu le dă ”dreptul” năvălesc peste el”

„Sunt oameni periculoși”

Interesant este că, la scurt timp după ce mesajul video al manelistului a ajuns public, a și dispărut, semn că, de fapt, Alex Puștiu și agresorii săi s-au înțeles, cumva. ”Alex Puștiu, dar nu este singurul, este șantajat, amenințat și intimidat de tot felul de interlopi, mai mult sau mai puțin cunoscuți. Vor bani de la el, când află că a fost la o cântare și nu le dă ”dreptul” năvălesc peste el.

S-a săturat să dea procent din banii pe care îi face, mai ales că, de multe ori, i se iau chiar și mai mult de jumătate din sumele pe care le face la evenimente. Uneori, dacă este o seară mai proastă, în care nu face foarte mulți bani din dedicații, interlopii îl lasă fără niciun leu, îl mai și acuză că minte și că dosește banii, îl amenință că îl bat pe el sau pe cei apropiați lui.

S-a săturat și el, nu a mai rezistat, mai ales că nu este la primul scandal”, ne-a dezvăluit, în exclusivitate pentru impact.ro, un apropiat de-al manelistului sub protecția anonimatului. ”Sunt oameni periculoși, sunt puși pe scandal tot timpul și pe luat bani de la noi, de la maneliști”, ne-a mai precizat sursa noastră.

Alex Puștiu, manelistul favorit al lui Alex Velea. Cântă împreună piesa ”Mi-e poftă de tine rău”

În urmă cu o săptămână, Alex Velea a lansat piesa „Mi-e poftă de tine rău” unde cântă alături de Alex Puștiu și de Lazy Ed și la care au filmat un videoclip interesant. Videoclipul, lansat chiar pe 16 ianuarie, a reușit deja să facă câteva sute de mii de vizualizări, fiind, în fapt, cel mai recent proiect lansat de Alex Velea din seria trapanele, genul muzical reinventat și promovat de celebrul cântăreț.

De altfel, Alex Puștiu s-a și lansat, acum opt ani, cu melodia „Mi-e poftă de tine rău”, acum reinterpretată alături de Alex Velea, iar la acea vreme, succesul manelistului a fost unul uluitor, reușind să depășească patru milioane de vizualizări într-un timp foarte scurt.

Florin Salam, șantajat și el! Clanul Duduienilor îi cerea taxă de protecție. A fost amenințat că i se va tăia limba, dacă nu plătește

Taxa de protecție pare să fie o adevărată ”modă” în lumea manelelor, artiștii fiind, adeseori, asupriți de membrii diverselor clanuri interlope. Printre cei care au avut probleme cât se poate de serioase s-au numărat și nume mari precum Florin Salam, Leo de la Kuweit sau Nicolae Guță. De altfel, 13 membri ai clanului Duduianu au fost trimiși, la sfârșitul anului trecut, în judecată sub acuzațiile de şantaj, tâlhărie, lipsire de libertate, distrugere, ameninţare şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, Florin Salam fiind chiar unul dintre denunțători.

„În perioada octombrie 2017 – iulie 2020, inculpaţii, cunoscuţi în spaţiul social având ca preocupare săvârşirea de fapte cu violenţă, profitând de reputaţia conferită de apartenenţa la o anumită familie, prin violenţe şi ameninţare cu acte de violenţă, au constrâns persoanele vătămate, care îşi desfăşoară activitatea în domeniul muzical, să le remită sume importante de bani, imediat sau în viitor şi să participe în mod gratuit la anumite evenimente viitoare”, se arată într-un comunicat al Parchetului de pe lângă Judecătoria Sector 1 emis în luna noiembrie a anului trecut.

De asemenea, interlopii i-au cerut bani și lui Florin Salam, sumele pretinse fiind de până la 100.000 euro, într-un scandal ”cusut cu ață albă” și de care a fost văzut ca vinovat celebrul manelist, acesta fiind amenințat că dacă nu plătește suma cerută, va fi mutilat, unul dintre membrii clanului Duduianu promițându-i că îi va tăia limba pentru a nu mai putea cânta vreodată.

PlaySport
BREAKING NEWS! Teo Trandafir și-a dat DEMISIA: „Din păcate, voi renunța”
Ego.ro
Andreea Marin, IREZISTIBILĂ în cea mai scurtă rochie purtată vreodată! Nu ai mai văzut-o așa
Digi24
Furie și indignare după ce fotografia cu teroriștii Hamas defilând cu trupul gol și mutilat al lui Shani Louk a fost premiată
Cancan.ro
Divorțează Prințul William de Kate Middleton?! Cei doi au recunoscut adevărul despre relația lor din ultimii ani
GSP.ro
Cristian Gațu a recunoscut relația cu menajera familiei » S-a afișat în public cu femeia cu 27 de ani mai tânără decât soția lui: „Nu mă simt vinovat”
Stirile PROTV
O dronă militară s-ar fi prăbușit în Brăila. Localnicii au filmat-o când a trecut peste casele lor. VIDEO
Romania TV
E cutremur! Cine este blonda care aspiră la titlul de "noua doamnă Şoşoacă". Avem imagini-bombă!
Capital.ro
Devine obligatoriu în România. Anunț la Guvern chiar azi, 29 martie: Voi scrie în lege ca să fie clar
EVZ.ro
Un mare post din România moare. Se închide, sute de angajați rămân pe drumuri
Adevarul
Prețul amețitor cu care se vinde un garaj din lemn în Brașov: „E inclusă și mașina în preț?"
BZI.ro
Cătălin Botezatu este într-o formă de invidiat! „Nu mă distrez și am un regim de viață ok!”
Spynews.ro
Vești proaste pentru români! Biletele de tren se scumpesc de la 1 aprilie 2024
Libertatea.ro
Imagini de la locul prăbușirii dronei în Insula Mare a Brăilei. „Craterul format are un diametru de aproximativ 4 metri”
Sport.ro
FOTO Imaginea pentru care 'cea mai sexy femeie' din lume a primit peste 100.000 de euro: "O adevărată zeiță!"
Impact.ro
ȘOC! Cum arăta Gabriela Firea acum 20 de ani. Imaginile pe care SIGUR le-ai uitat
Parteneri
Care era relația, de fapt, dintre Andreea Morega și Mirel Dragomir, omul care a ucis-o. A ieșit totul la iveală acum
Redactia.ro
”Cea mai frumoasă femeie din România”, gata de un gest necugetat după ce soțul ei a fost umilit: ”I-am văzut mașina”
Digisport.ro
Crezi că ești un geniu, iar coeficientul tău de inteligență este peste medie? Doar cei care au o minte sclipitoare pot găsi numărul lipsă în mai puțin de 10 secunde
Click.ro
Tulburător ce i-a spus Mirel tatălui său, care l-a vizitat în arest. I-a vorbit despre victima lui, Andreea: "de fată..." Gestul disperat al bărbatului
Viva.ro
Avertismentul lui Donald Tusk. „Ştiu că sună devastator, dar a început o nouă eră: era pre-război. Nu exagerez”
Digi24
VIDEO O dronă ar fi căzut în Insula Mare a Brăilei. Armata face căutări în zonă
Digi24
Val de susținere pentru Oana Radu după ce cântăreața a povestit ce i-a făcut fostul soț
Unica.ro
Exclusiv: Anghel Damian n-o scapă din ochi pe Theo Rose. Iubitul vedetei a păzit-o la concert
EVZ.ro
Cum încearcă familia lui Mirel Dragomir să se dezică de el, după ce a ucis-o pe Andreea. Gesturile prin care au dat de înțeles că l-au ”abandonat”
Spynews
Moment ISTORIC în România. Intră în vigoare oficial pe 31 martie: Vom avea drepturi depline
Capital.ro
Tinerii din România care pot primi 330 de lei lunar, timp de doi ani
Antena 3
Cum arată acum Luana, fosta soție a lui Cabral. La 56 de ani, e într-o formă de zile mari
TV Mania
A împlinit 69 de ani, dar cu greu i-ai putea da mai mult de 40 de ani. O mai recunosti?
Avantaje
Vești PROASTE de la CASA de PENSII! NU se mai dau PENSIILE MAJORATE
Mediaflux
Vești proaste pentru români! Biletele de tren se scumpesc de la 1 aprilie 2024
Spynews.ro
Testul de atenție pe care numai geniile îl rezolvă: găsește ardeiul desenat!
Realitatea.net
Geamăna siameză Abby Hensel s-a căsătorit. Imagini cu ea și sora Brittany în rochie de mireasă. Cele două împart același trup
Antena 1
Rușii, nervoși că baza Kogălniceanu se extinde: 'Va fi prima țintă'. Ne pregătim de război?
Shtiu.ro