Victor Ponta, salariu uriaș din bani publici. Cum s-a angajat politicianul chiar în Pro România și câți bani primește

Victor Ponta, salariu uriaș din bani publici. Cum s-a angajat politicianul chiar în Pro România și câți bani primește
Ce salariu are Victor Ponta

Celebrul Victor Ponta trăiește pe picior mare. Politicianul ar primi un salariu incredibil la Pro România, propriul său partid. Cum s-a angajat fostul premier al României, de fapt, și ce venituri are în calitate de consilier juridic.

Ce salariu are, de fapt, Victor Ponta

Victor Ponta, fostul prim ministru al României, o duce foarte bine pe plan financiar. Politicianului îi intră lunar, în cont, câteva mii de euro, acesta fiind salariul său de la Pro România, bani primiţi ca subvenţie din partea Autorităţii Electorale Permanente.

Conform unui document de la AEP, liderul Pro România Victor Ponta s-ar fi angajat la propriul partid în calitate de consilier juridic, acolo unde politicianul încasează un salariu brut de peste 25.000 de lei lunar, adică 5.000 de euro. Pe de altă parte, venitul net al fostului premier al României ajung la suma de 15.000 de lei, adică aproximativ 3100 de euro pe lună.

Un alt angajat care apare pe listele partidului Pro România este și Geanina Puşcaşu, fosta consilieră a lui Victor Ponta în perioada în care politicianul ocupa funcția de conducere în cadrul Guvernului României. Pușcașu ocupă postul de consultant în management, având un salariu lunar brut de peste 21.000 de lei, circa 4.000 de euro.

Alin Văcaru, secretarul general Pro România, primeşte unul dintre cele mai mare salarii din cadrul partidului politic. Acesta încasează, lună de lună, suma colosală de 45.000 de lei brut, adică aproximativ 9.000 de euro. Nu departe de el se află și informaticianul partidului Adrian Botilcă, renumerat lunar cu un total de 44.000 de lei.

Reacția lui Victor Ponta, după ce a fost întrebat dacă vreodată a consumat substanțe narcotice

Jurnalistul Victor Ciutacu a stârnit vâlvă în presa din România atunci când i-a întrebat pe Florin Cîțu și Victor Ponta dacă au consumat, la viața lor, substanțe interzise.

În timp ce actualul premier al României s-a arătat scandalizat de întrebarea omului de televiziune, refuzând vehement să răspundă, liderul Pro România Victor Ponta a răspuns senin că nu a consumat niciodată droguri.

„Nu, categoric, dar cum ar zice Alina Gorghiu, toţi am făcut chestia asta. Vă anunţ cu durere în suflet că nici nu am fost arestat în America, nici în Franţa”, a declarat, ironic, fostul premier Victor Ponta în emisiunea lui Victor Ciutacu.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI