14 apr. 2021 | 12:19

Marcel Ciolacu, recție dură după demiterea lui Vlad Voiculescu: „A venit mult prea târziu pentru mulți români care și-au pierdut viața”

Politică
Marcel Ciolacu, recție dură după demiterea lui Vlad Voiculescu:
Marcel Colacu, despre demiterea lui Vlad Voiculescu

Demiterea lui Vlad Voiculescu vine ca o mană cerească pentru mulți politicieni care doreau cu ardoarea acest lucru. Unul dintre cei care nu a ezitat să-și exprime bucuria este Victor Ponta, fostul premier al României și liderul partidului Pro România.

Premierul Florin Cîțu, aplaudat pentru decizia sa

În urmă cu câteva minute, Florin Cîțu a anunțat demiterea lui Vlad Voiculescu din funcția de ministru al Sănătății. Decizia vine la o zi după publicarea unui nou ordin al Ministerului Sănătății privind modificarea criteriilor de carantină a localităților, fără acordul premierului și al șefului DSU.

„Astăzi, 14 aprilie, i-am înaintat domnului președinte Klaus Iohannis documentele de revocare din funcția de ministru al Sănătății a domnului Vlad Voiculescu. Interimatul funcției va fi asigurat de către domnul Dan Barna, până la numirea unui nou ministru la conducerea Ministerului Sănătății.

Totodată, am decis demiterea din funcția de secretar de stat la Ministerul Sănătății a doamnei Andreea Moldovan, iar decizia va fi publicată în Monitorul Oficial în cursul zilei de astăzi”, a anunțat Florin Cîțu.

La scurti timp, Victor Ponta a transmis un mesaj pe pagina sa de Facebook prin care îl felicită pe premier pentru decizia sa, afirmând că este prima dovadă de acțiune a unui premier în ultimii cinci ani. Acesta și-a exprimat speranța ca următoarele decizii luate de premier să fie la fel de corect luate ca și aceasta.

„Este prima dată în ultimii 5 ani când Prim-Ministrul Guvernului României acționează și ia decizii așa cum trebuie să facă un Prim Ministru! Să sperăm că devine o regulă – nu o excepție!”, a declarat acesta.

Marcel Ciolacu, reacție acidă după demiterea lui Voiculescu

Într-o notă mai puțin optimistă și-a exprimat și liderul PSD părerea despre demiterea lui Vlad Voiculescu din funcție. Potrivit acestuia, decizia a venit mult prea târziu pentru cei care și-au pierdut viața din cauza unei gestionări greșite a pandmiei și a crizei sanitare existente.

Acesta face apel la actualul Guvern, solicitându-i să numească la conducerea Ministerului Sănătății o persoană competentă care să gestioneze în mod profesionist situația de criză actuală.

„Revocarea lui Vlad Voiculescu a venit mult prea târziu pentru mulți români care și-au pierdut viața sau și-au distrus sănătatea!

Sunt 4 luni în care au ars spitale, în care morții de COVID au fost batjocoriți, în care bolnavii în stare gravă au fost evacuați din spital în miez de noapte, în care pacienții au murit cu zile din cauza avariilor de la instalațiile cu oxigen.

4 luni în care Iohannis a tăcut, iar Cîțu și întreaga Coaliție a Austerității au protejat acest ministru catastrofă!
PNL, USR+ și UDMR să nu îndrăznească să mai pună astfel calamități în fruntea Sănătății, precum Voiculescu sau Tătaru. E timpul să pună un profesionist care știe ce trebuie făcut în această criză sanitară!”, a dezvălui Marcel Ciolacu pe contul său de Facebook.

 

 

Parteneri
De ce nu a venit Florin Salam la priveghiul lui Costel Corduneanu. Manelistul a spus lucrurilor pe nume
Redactia.ro
Ilie Năstase a văzut "bijuteria" de 2,7 milioane € a lui Ion Țiriac și a făcut gluma zilei
Digisport.ro
Istoria neștiută a Gării de Nord din București. De ce a vrut Ceaușescu să o dărâme
Click.ro
Ce nu s-a văzut la TV! Zanni cu Ana Porgras și Alex Delea cu Alexandra Duli, momente tandre la duș, la Survivor Al Stars: "Nu vreau să se termine acest moment. Vreau să..."
Viva.ro
Cazul ciudat al miliardarului german care și-ar fi înscenat moartea ca să fie împreună cu amanta rusoaică la Moscova
Digi24
Un cuplu care a cumpărat un conac vechi de 400 de ani a descoperit sub podeaua din bucătărie o comoară
Digi24
Acasă la Andreea Esca. Fiul ei, Aris, le-a arătat tuturor ce obicte ciudate are mama lui acasă / FOTO
Unica.ro
Serviciul militar obligatoriu în România. Ce tactică adoptă țara noastră
EVZ.ro
Cum recunoști carnea alterată. Este extrem de periculoasă pentru sănătate
Spynews
Obligație fără excepții pentru PROPRIETARII de locuințe din România. Ai doar 30 zile să rezolvi
Capital.ro
Orașul din România prin care trece singurul pârâu termal din țară. Temperatura apei este de 30 de grade Celsius
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
CÂND se dau PENSIILE de PAȘTE. ANUNȚ de la POȘTĂ pentru trei milioane de PENSIONARI
Mediaflux
Știrile Antena Stars. Soțul Mariei Roman de la Mireasa a fost găsit! Unde se află bărbatul / VIDEO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Lino Golden și Delia s-au căsătorit! Cât de spectaculos au arătat cei doi într-o zi atât de importantă
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro