Victor Ponta, despre iubita lui Liviu Dragnea: Dacă mâine îl părăsește, spune că e securistă

Autor: Redacția - 14:08, 20 mai 2019

În plină campanie electorală, Victor Ponta îl atacă dur pe fostul său coleg de partid, Liviu Dragnea. Din comentariile făcute de liderul Pro România nu au lipsit referirile făcute la partenera de viață a lui Dragnea.

În plină campanie electorală, Victor Ponta s-a lansat, din nou, în atacuri la adresa liderului PSD, Liviu Dragnea. Într-un interviu acordat Adevărul, liderul Pro România susține că e optimist înaintea alegerilor europarlamentare și că speră ca partidul său să obțină 10% din voturi.

Asta înseamnă aproximativ 3-4 mandate, spune liderul Pro România. Victor Ponta l-a criticat dur pe liderul PSD.

Dragnea Ponta

Ce spune Victor Ponta despre iubita lui Liviu Dragnea

Victor Ponta spune că, dacă ar mai conduce acum PSD, nu ar mai repeta greșelile din trecut. Între ele se numără inclusiv strategia de a aduce susținători cu autocarele la evenimentele partidului.

Aţi pomenit de huiduieli şi tensiunea acumulată. dacţi aţi fi în poziţia de a calma lucrurile, ce aţi face.

1.N-aş mai face greşelile din trecut. Lansarea mea de pe stadion. Eram 60.000 acolo, ne-am bucurat, dar afară, dar afară 6 milioane au spus că am adus oameni cu autocare.  De ce să aduci oameni din sate cu autocare?

2. De data asta s-a trecut peste orice limită a radicalizării. Dacă mâine îl părăsește Irina, o să spună şi de Irina că e securistă sau e cu Soros. Când era lângă mine, nu mai eram securist. La fel şi Iohannis, care spune că tot ce e rău e din cauza PSD. Nu o să treacă voturi de la PSD la PNL, nici parlamentari. La Pro România mai pot trece. Pe 27, să încercăm să-l schimbăm pe Dragnea. Dacă nu era Pro România, PSD iar se ducea la 3-/40%

Recent, domnul Tudose a vorbit de un guvern de uniune naţională, care s-ar putea forma după 26 mai. Aţi vorbit cu alte partide? 

Nu, nici n-am vorbit. Nu îmi beau în fiecare seară cafeaua cu Orban şi cu Barna. Eu nu-i văd pregătiţi pentru guvernare. Nu se pate ca tu, Iordache, să sesizeze CCR ca să-l aperi pe Drganea în numele Camerei Deputaţilor. Şi eu fac parte din Camera Deputaţilor.

A fost o păcăleală. Dragnea nu face campanie cu maşina de la Camera Deputaţilor?

Dar nu a pus-o domnul Dragnea pe Birchall?

CEX-ul PSD e ca CPEX-ul în 89. Dragnea nu mai are majoritate, dar nici noi nu avem o majoritate să-l dăm jos. Ne mai lipsesc câteva voturi să-l schimbăm. Pro România e alternativa pentru zona de stânga. Suntem într-un Caristas. Luăm bani împrumut pentru pensii şi salarii, care se duc tot pe produse de import.

Nici vorba ca Guvernul să se împrumute pentru autostrăzi şi spitale. Tudose a semnat documentele pentru podul de la Brăila. Nici după un an jumate n-au ajuns documentele la Bruxelles. Şi dacă îl duceau cu carul cu boi ajungeau.

Credeţi că are loc o desprindere reală de sub tutela lui Liviu Dragnea şi ce ar putea urma, dacă Dragnea e înlăturat de la Camera Deputaţilor?

Oricât de obedient ai fi, începi să cunoşti oameni, începi să afli lucruri. AI acces. Începi să-ţi dai seama când cineva îşi bate joc de tine. Dragnea nu semnează nimic, Vâlcov nu semneză nimic.  Doamna Dăncilă a fost la Washington unde i s-a spus că OUG 114 e făcută pentru ruşi, ca să nu facă americanii investiţii.

Citește interviul integral AICI.