Victor Ponta, decizie radicală. Daciana Sârbu l-a obligat să facă asta

Victor Ponta, decizie radicală. Daciana Sârbu l-a obligat să facă asta

Președintele Pro România, Victor Ponta, a declarat pentru Adriana Nedelea LA FIX că va trebui să se mute de acasă în perioada campaniei electorale pentru a evita infectarea familiei cu noul coronavirus.

Ce decizie radicală a luat Victor Ponta

„Daciana mi-a spus să mă mut în septembrie. Nu vrea să pun în pericol copiii şi părinţii”, a spus Victor Ponta, când a vorbit despre campania electorală.

De asemenea, Președintele Pro România a mai recunoscut că și lui îi este teamă să nu fie infectat. Mai mult decât atât, el consideră că liderii politici ar putea să devină „un factor de răspândire”.

”Îmi este frică să nu iau virusul şi să îl dau familiei. Oamenii vor să-ţi strângă mâna în campanie. S-ar putea ca liderii politici să devină un factor de răspândire”.

Reamintim că alegerile locale vor avea loc pe data de 27 septembrie, iar guvernanții pregătesc mai multe reguli în contextul pandemiei.

Câte cazuri de coronavirus sunt în România până la această dată

De asemenea, mai reamintim că în România au fost confirmate până acum 66.631 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID–19). În ultimele 24 de ore s-au înregistrat 1.454 de noi cazuri. 31.547 pacienți au fost declarați vindecați și 7.253 pacienți asimptomatici au fost externați la 10 zile după depistare.

În urma testelor efectuate la nivel național, față de ultima raportare, au fost înregistrate 1.454 de cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV – 2 (COVID – 19), acestea fiind cazuri care nu au mai avut anterior un test pozitiv. Până astăzi, în România 2.860 persoane diagnosticate cu infecție cu COVID-19 au decedat. Astfel, în intervalul 12.08.2020 (10:00) – 13.08.2020 (10:00) au fost înregistrate 53 de decese (32 bărbați și 21 femei), ale unor pacienți infectați cu noul coronavirus, internați în spitalele din Alba, Arad, Argeș, Bacău, Bihor, Botoșani, Brăila, Buzău, Caraș – Severin, Constanța, Dâmbovița, Dolj, Galați, Iași, Maramureș, Mehedinți, Neamț, Olt, Prahova, Sibiu, Suceava, Timiș, Tulcea, Vâlcea, Vaslui, Vrancea și Municipiul București. 49 dintre decesele înregistrate sunt ale unor pacienți care au prezentat comorbidități, iar 4 pacienți care au decedat nu au prezentat comorbidități.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI