Victor Ciutacu, scandal uriaș la spitalul Victor Babeș. Ce a făcut jurnalistul

Victor Ciutacu, scandal uriaș la spitalul Victor Babeș. Ce a făcut jurnalistul
Victor Ciutacu, scandal în fața spitalului Victor Babeș

Victor Ciutacu s-a dezlănțuit în fața spitalului Victor Babeș. Ce a vrut să transmită cunoscutul jurnalist cu această acțiune? Care sunt nemulțumirile acestuia?

Victor Ciutacu, scandal fără precedent. Ce a făcut în fața spitalului Victor Babeș?

Victor Ciutacu s-a dezlănțuit în fața instituției medicale la adresa șefului DSU. Acest lucru s-a petrecut ca urmare a tragediei recente de la Victor Babeș, unde trei oameni au murit după ce instalația de oxigen a rămas fără curent.

Jurnalistul și-a strigat supărările și susține că demisia lui Raed Arafat este o soluție potrivită. Cel din urmă a mai subliniat faptul că toate intervențiile coordonate de secretarul de stat au avut la capătul lor diferite tragedii.

„De câte tragedii mai e nevoie și de câți morți mai e nevoie ca să demisioneze odată veșnicul, inevitabilul, mult prea priceputul domn Raed Arafat? Toate intervențiile pe care le-a coordonat acest om s-au soldat cu niște tragedii. Ultima din ele astăzi, pe mâna lui, pe TIR-ul lui, pe acțiunile lui, pe teledonul lui au murit trei oameni nevinovați”, a spus Victor Ciutacu.

Tragedia de la Victor Babeș – „decese în condiții neclare”

  • Context

Sistemul de alimentare cu oxigen din cadrul secției mobile ATI s-a defectat în cursul zilei de luni, 12 aprilie. Trei pacienți au decedat, cinci au fost transferați (unul în spitalul Victor Babeș, unul la Floreasca, unul la spitalul ROL și doi la Bagdasar), iar polițiștii și procurorii au deschis o anchetă.

Secția mobilă de terapie intensivă a fost pusă în fucție săptămâna trecută la spitalul Victor Babeș din Capitală și funcționa la capacitate maximă, unde la moment erau internați opt pacienți în stare gravă.

”În această seară, din nefericire, au decedat în condiții neclare trei pacienți de la Spitalul Victor Babeș din Capitală. E o tragedie, un moment dramatic în care vieți omenești au fost pierdute. Prezint condoleanțe familiilor care i-au pierdut pe cei dragi astăzi. Am sesizat Parchetul de pe lângă Judecătoria sectorului 3 în legătură cu această situație, fiindcă vinovații trebuie identificați și pedepsiți. Am solicitat colaborarea deplină a personalului acestui spital în cadrul cercetărilor care vor avea loc. Voi reveni cu detalii”
Nicușor Dan, primarul Capitalei

„Ciudat modul acesta de a da declarații, dacă doriți, haideți să facem o treabă organizată, frumos, nu așa cu toată lumea. Aseară s-au făcut declarații, există, s-a făcut comunicat de presă. Se fac lucruri, haideți să aveți răbdare. Pe măsură ce primim rezultate în plus, vom comunica. E o situație tragică, toată lumea este consternată. Toată lumea comunică cu toată lumea pentru că e o situație absolut tristă. Nimeni nu stă și doarme liniștit și se uită la televizor”
Andreea Moldovan, secretar de stat

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI