Victor Ciutacu a umilit-o pe Diana Șoșoacă. Senatoarea de la AUR, jignită în ultimul hal

Victor Ciutacu atac dur la adresa Dianei Șoșoacă

Diana Șoșoacă este tot mai prezentă în spațiul public, mai ales de când a devenit senator AUR de Iași. Victor Ciutacu, recent, își recunoștea vina, dacă putem spune așa, de a o fi promovat încă de când era doar avocat. Declarațiile lui Victor Ciutacu au fost făcute în prime-time la România TV.

Victor Ciutacu atac dur la adresa Dianei Șoșoacă

Odată cu alegerile parlamentare de anul trecut, avocatul Diana Șoșoacă, a devenit și mai vizibilă în spațiul public, după câștigarea locului de senator de Iași, din partea partidului extremist, AUR. O voce critică la adresa măștilor de protecție, a vaccinului anti-covid, Șoșoacă este pe micul ecran.

Unul din moderatorii de top ai România TV, Victor Ciutacu, în cadrul emisiunii sale, „Punctul Culminant”, a făcut dezvăluiri menite să o umilească pe avocata, acum senatorul Șoșoacă. Victor Ciutacu, mai în glumă, mai în serios, recunoaște că a fost printre primii care, poate involuntar, a promovat-o. Acest lucru s-ar fi întâmplat atunci când, pentru prima dată, era menționat numele acesteia la un protest anti-mască.

”Cine e avocata lor? Una Şoşoacă. Nici numele nu o ajută. Eu am fost primul care a promovat-o în prime time. Acum toţi o iau. Evident, că nu erau suficient de mulţi oameni ca să înconjoare Guvernul, să se ţină de mânuţă, motiv pentru care a luat Şoşoacă microfonul şi a început cu ăia în spatele ei să înconjoare Guvernul. A vorbit 40 de minute fără se se oprească, din mers.

Şi toţi care ştim ce înseamnă televiziune, ştim cam cât poţi să vorbeşti aşa fără să te opreşti şi să ia şi o coerenţă din mers. A vorbit 40 de minute încontinuu la mine, timp în care mâna oştile, se certa cu jandarmii care încercau să îi oprească şi vorbea cu mine. Ai văzut-o! E voinicuţă, e corpolentă. Cred că am 20 de kile sub ea, dar dacă mergeam 5 minute cu microfonul în mers cred că vomitam două săptămâni. Femeia mai avea lucruri de spus, dar venea publicitatea”, a povestit Victor Ciutacu.

”E peste tot. E momentul ei”

Tot la „Punctul Culminant”, Victor Ciutacu a reușit să glumească pe seama Dianei Șoșoacă. Afirmațiile făcute de moderator, în prime-time, au fost urmărite și au avut reacții care mai de care, mai interesante, pe rețelele de socializare. Moderatorul a parafrazat în declarațiile sale, zicerile lui Mădălin Voicu, spunând despre Diana Șoșoacă:

”Exact cum a spus Mădălin Voicu. A intrat acum câteva zile la mine în emisiune. Frăţioare, mi-e frică să deschid frigiderul că iese Şoşoacă de acolo şi mă mănâncă! E peste tot. E momentul ei.

Dar, după părerea mea, o să se ardă repede, deşi ea e bună, dincolo de caracterul uşor rocambolesc al apariţiilor publice. Ea este un vorbitor extrem de bun, de forţă. ”, a spus Victor Ciutacu, despre Diana Iovanovici Şoşoacă.

Aparițiile tot mai dese ale Dianei Șoșoacă, plus afirmațiile acesteia, au făcut-o să devină ținta multor critici și glume, dar asta nu o împiedică să-și continue acuzațiile și afirmațiile controversate în spațiul public.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI