Viciul pe care îl are fiul Irinei Loghin. Poate fi cumplit pentru orice familie

Viciul pe care îl are fiul Irinei Loghin. Poate fi cumplit pentru orice familie
Unde a fost surprins fiul Irinei Loghin

Ciprian Loghin Cernea are un viciu care îi consumă foarte mulți bani. Fiul Irinei Loghin nu se gândește de două ori atunci când își dorește să își facă câte o plăcere. Acesta este implicat în domeniul imobiliarelor, însă nu mulți știu ce activitate îi aduce bucurie.

Ce face fiul Irinei Loghin. Ce viciu are acesta

Irina Loghin este una dintre cele mai cunoscute artiste din România, aceasta bucurând fanii cu talentul său. Artista urcă pe scenă și susține spectacole cu o energie debordantă, astfel că mulți o apreciază. Ea reușește să surprindă pe toată lumea de fiecare dată când își face apariția.

Cu toate acestea, nu mulți știu că fiul său, Ciprian Loghin Cernea, are un viciu. Acesta este un împătimit al pariurilor, astfel că nu stă pe gânduri atunci când se folosește de sume mari de bani pentru această pasiune. El nu mai ține cont de nimic atunci când vine vorba de respectiva activitate.

Cum a fost surprins fiul Irinei Loghin. Nu mulți se așteptau la așa ceva

Fiul îndrăgitei cântărețe a fost surprins de către paparazzi SpyNews.ro la o casă de pariuri din București. Acesta și-a parcat bolidul de lux pe contrasens în apropiere de locația respectivă, însă nu a ținut cont de încălcarea regulilor de circulație. El a pus o sumă mare de bani în joc pentru a câștiga.

Mulți șoferi au fost încurcați de modul în care fiul Irinei Loghin a parcat mașina, însă acesta nu s-a grăbit și a completat cu grijă biletele la pariuri. Afaceristul își câștigă existența din domeniul imobiliar, însă nu stă departe de viciul său, care poate să îi rotunjească veniturile sau să îl facă să piardă bani.

Fiul Irinei Loghin, pasionat de pariurile sportive

Omul de afaceri nu a fost preocupat de modul în care bolidul de lux a fost parcat, astfel că a verificat cu multă atenție biletele de pariuri. Fiul îndrăgitei artiste s-a asigurat de mai multe ori că nu a făcut vreo greșeală înainte ca acestea să fie depuse, apoi a scos o sumă mare de bani din buzunar.

Mai exact, acesta a fost văzut în momentul în care a scos un teanc de bancnote de 100 de lei și a numărat în jur de 2.0o0 de lei din întreaga sumă. El a avut grijă ca banii respectivi să fie puși la bătaie la casa de pariuri, semn că își dorește să își rotunjească veniturile cu un câștig corespunzător.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI