Vica Blochina, intervenție în divorțul Reghecampf – Anamaria Prodan: ‘Nu te mai face cunoscută prin minciuni’

Vica Blochina, intervenție în divorțul Reghecampf – Anamaria Prodan: ‘Nu te mai face cunoscută prin minciuni’
Vica Blochina, reacție în cazul divorțului anului: ce spune despre separarea dintre Reghecampf și Prodan

Vica Blochina vine cu o primă reacție în cazul divorțului dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf. Fanii fostului cuplu celebrul sunt surprinși de cele mărturisite de cea mai cunoscută amantă din showbiz-ul românesc.

Vica Blochina, reacție în cazul divorțului dintre Reghecampf și Prodan

Divorțul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf a zduguit lumea showbiz-ului românesc. Separarea acestora a fost șocantă pentru apropiați, dar și pentru fani ai cuplului care îi vedeau împreună până la adânci bătrâneți.

Vica Blochina a făcut o serie de dezvăluiri șocante despre cei doi, găsind chiar și un vinovat pentru finalul poveștii lor de dragoste invidiate până de curând de toată lumea. Cea mai cunoscută amantă din showbiz-ul românesc a dat totul din casă și a explicat pe îndelete care este părerea sa despre ceea ce s-a întâmplat în casa vedetei.

Vica a sărit în apărarea impresarei după ce în lumea publică s-a auzit că imaginea sa e denigrată de vești care arătau că ea ar fi atentat la un alt bărbat. Fosta dansatoare a spus că acea persoană își dorește doar publicitate pe spatele marelui nume din showbiz – Prodan. De asemenea, blondina a mai explicat și că înțelege perfect ce a trăit Anamaria Prodan.

„Căci nici Dumnezeu nu cere de la oamen ii neînsemnați”

„Acum înțeleg exact ce a trăit Anamaria Prodan în această familie numită Reghecampf. Au avut mare noroc toți cu fata asta care i-a ridicat la cer, căci nici Dumnezeu nu cere de la oamen ii neînsemnați. Ei vorbesc de Pițurcă, uite că toți tremură când apare Pițurcă.”, a declarat Vica Blochina pe internet.

Cea din urmă a explicat în mesajul său că prima soție a lui Laurențiu Rghecampf ar vrea să-și facă publicitate susținând că tot ceea ce a declarat Anamaria la TV este fals. La final Vica i-a trimis un mesaj Marianei, spunând că dacă vrea să se facă cunoscută să o facă pe spatele său, nu prin minciuni la adresa altora.

„Încearcă să te faci cunoscută prin ceva realizări, nu pe spatele altora sau cu minciuni.”, a mai adăugat Vica Blochina.

„Este o minciună”

„Este o minciună faptul că eu, Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan am stat la masă și am discutat! La fel cum, de altfel, este o minciună și faptul că eu și Laurențiu eram despărțiți de doi ani când ei doi s-au întâlnit pentru prima dată.

Anamaria Prodan a avut o relație pasageră cu Laurențiu încă de la începutul căsniciei mele, la aproape doi-trei ani după ce ne-am căsătorit. Minte că l-ar fi cunoscut înainte ca eu să mă căsătoresc cu el!”
Mariana Pfeiffer (Sursa: cancan.ro)

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI