Vica Blochina a dat petrecere de zile mari de ziua ei. Sărutul pasional care i-a lăsat mască pe invitaţi. Foto

Vica Blochina a dat petrecere de zile mari de ziua ei. Sărutul pasional care i-a lăsat mască pe invitaţi. Foto
Mari probleme pentru vedetă la începutul lui 2022

Vica Blochina a dat petrecere de zile mari de ziua ei! Showbizul românesc a avut parte de una din cele mai incendiare petreceri. Vedeta și-a sărbătorit ziua de naștere, alături de prieteni, apropiați, într-o locație de vis. Ajunsă la 41 de ani, Vica Blochina arată extrem de bine, iar fanele acesteia sunt chiar invidioase. Toți invitații au fost de acord că Vica Blochina a dat petrecere de zile mari de ziua ei. Dar în timpul petrecerii a venit și sărutul pasional care i-a lăsat mască pe invitaţi.

Mari probleme pentru vedetă la începutul lui 2022

Devenită cunoscută publicului după relația sa cu celebrul selecționr Victor Pițurcă, Vica Blochina devenea ulterior o prezență constantă pe micile ecrane.

Dar, așa cum s-a tot scris în presa de cancan, vedeta nu a avut tot timpul o viață ușoară. După despărțirea de Victor Pițurcă, vedeta a avut momente extrem de grele, unele dintre acestea chiar la începutul acestui an.

Conform informațiilor, Vica Blochina ajunsese datoare la asociația de locatari, unde aceasta locuia. Cei din urmă decideau să-și recupereze prejudicil dând-o în judecată pe blonda lui Pițurcă.

Deznodământul final al acestui proces a fost că vedeta era obligată să plătească datoriile acumulate. Ca urmare a decizei instanței de judecată, Vica Blochina trebuia să plătească, în total, aproximativ 7.189 de lei.

Vica Blochina a dat petrecere de zile mari de ziua ei. A ajuns la vârsta de 41 de ani

Dar, se pare că a reușit să treacă cu bine peste probleme. Zilele acestea vedeta și-a sărbătorit ziua de naștere, împlinind frumoasa vârstă de 41 de ani. Și cum era de așteptat, blonda a dat petrecere de zile mari de ziua ei.

Concurenta din noul sezon „Splash! Vedete la apă”, a avut parte de un număr important de invitați, printre care Marian Drăgulescu, Bănel Nicoliță, Irisha, Brigitte și Florin Pastramă, Maria Constantin și, așa cum au catalagota-o toți invitații, senzația serii Irisha, fosta concurentă de la Survivor România.

Pe lângă muzica bună, șampania și bucatele alese, seara a avut parte și de un momen incendiar. Pozele de la petrecere au surprins sărutul pasional care i-a lăsat mască pe invitaţi.

Momentul s-a întâmplat între Vica și fosta concurentă „Survivor România”, Irisha. Sărutul pătimaș al celor două a încins și internetul, poza fiind regăsită pe contul de Instagram al fostei concurente de la „Survivor România” (vezi galeria).

Dar, seara și-a continuat cursul, în locația din Tâncăbești, de altfel locația în care Vica Blochina și-a sărbătorit de fiecare dată ziua de naștere.