Vica Blochina a dat în judecată Poliția Rutieră. De ce a ajuns la tribunal fosta amantă a lui Victor Pițurcă

Vica Blochina a dat în judecată Poliția Rutieră. De ce a ajuns la tribunal fosta amantă a lui Victor Pițurcă
Vica Blochina a dat în judecată Poliția Rutieră.

Vica Blochina, cunoscută în peisajul monden ca fosta amantă a lui Victor Pițurcă, crede cu tărie că a fost amendată pe nedrept de către agenții de circulație, astfel că fosta balerină dorește acum să își facă dreptate. Ea a apelat la instanță, unde cere clar să i se rezolve anumite aspecte. Vica Blochina nu este străină de probleme care au purtat-o prin instanță, fiind, în urmă cu ceva timp, dată în judecată de către administratorii blocului în care locuiește pentru datoriile acumulate la întreținere.

Vica Blochina a ajuns din nou la tribunal

Însă de data aceasta Vica Blochina vrea să își rezolve situația cu agenții de circulație, care, crede ea, au amendat-o pe nedrept. De aceea, blondina a dat în judecată Poliția Capitalei, solicitând anularea sancțiunii primite de la polițiștii de la Rutieră.

În urmă cu trei zile a deschis Vica Blochina acest proces. Ea a mers la Judecătoria Sectorului 1 și a solicitat ca instanța să dispună anularea procesului-verbal de contravenţie, seria PBW nr. 101026/01.06.2021. Totodată, fosta amantă a lui Pițurcă a cerut și înlăturarea punctelor amendă ce ar putea conduce la suspendarea permisului de conducere, scrie Spwnews.ro.

Momentan însă, judecătorii nu au stabilit când va avea loc primul termen al acestui proces deschis de blondină, dar probabil că procesul va începe anul viitor.

Vica Blochina, executată silit pentru datoriile la întreținere

Amintim că Vica Blochina a mai avut recent și alte probleme, nu cu Poliția Rutieră, ci cu administratorii blocului în care locuiește. Mai exact, din cauza datoriilor acumulate la întreținere, ei au dat-o în judecată, de două ori în ultimul an, și au solicitat executarea silită.

Prin urmare, în urmă cu doar câteva luni, a venit și verdictul. Prin urmare, instanța a decis, în procesul deschis împotriva Vicăi Blochina:

„Admite cererea de încuviinţare a executării silite. Încuviinţează executarea silită în temeiul titlului executoriu, prin toate modalităţile de executare prevăzute de lege, simultan sau succesiv, până la realizarea dreptului rezultat din titlul executoriu, precum şi a cheltuielilor de executare. Fără cale de atac. Pronunţată azi, 30.03.2021, prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor prin intermediul grefei instanţei”.

În urmă cu un an, blondina spunea, despre datoriile acumulate la întreținere:

„Nu am plătit întreținerea, iar la începutul anului am primit 144 de milioane la întreţinere! Mă trezesc după Sărbători cu hârtia lipită de uşă şi mi-am sunat avocatul şi mi-a spus cât trebuie să plătesc, altfel voi fi executată din casă. Când m-am dus la bancă am făcut și poza la bani, ca sa nu mai fac greșeala asta. Cred că vreau să mă mut în chirie, că ies mai ieftin”.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI