26 mart. 2023 | 18:02

Viaţa trasă la indigo a surorilor gemene. Au logodnic comun şi vor să rămână însărcinate în acelaşi timp

Diverse
Viaţa trasă la indigo a surorilor gemene. Au logodnic comun şi vor să rămână însărcinate în acelaşi timp
Povestea surorilor gemene care sunt logodite cu acelasi barbat

Două surori din Australia sunt logodite cu același bărbat, merg la baie deodată și trăiesc ca și când ar fi o singură persoană. Stilul lor de viață face înconjurul lumii. De altfel, Anna și Lucy DeCinque sunt deja celebre datorită participării la numeroase show-uri de televiziune.

Povestea surorilor gemene face înconjurul lumii

Gemenele identice Anna și Lucy Decinque, în vârstă de 35 de ani, au șocat o lume întreagă cu stilul lor de viață dus la extrem, dezvăluind că vor să rămână însărcinate în același timp cu logodnicul pe care îl împart amândouă.

Citește și Care sunt rudele de gradul 1 și 2. Ce grad de rudenie există între soț și soție

Surorile din Perth se consideră „cele mai identice gemene din lume” și fac orice ca să demonstreze asta. Anna și Lucy sunt logodite cu același bărbat, merg deodată la baie, se îmbracă la fel, arată la fel, au avut aceeași operație estetică, locuiesc împreună și chiar au un certificat medical care atestă că nu pot fi separate una de alta.

„Nu putem trăi una fără alta, nu putem fi despărțite. Dacă este posibil, ne-ar plăcea să fim însărcinate în același timp. La sfârșitul zilei, așa alegem să ne trăim viața și suntem fericite”, au declarat ele.

Anna și Lucy DeCinque vor să rămână gravide în același timp

Gemenele excentrice apar în reality-show-ul „Surori extreme”, difuzat de TLC (al doilea sezon a debutat luni, 23 ianuarie). Fetele DeCinque au devenit virale tocmai pentru că împart aproape totul în viața lor, inclusiv iubitul – Ben Byrne – care le-a cerut în căsătorie după 11 ani de relație cu amândouă. Mai mult, Anna și Lucy plănuiesc să rămână gravide în același timp. Deși oamenii le critică pentru cum gândesc și trăiesc, acestea susțin că nu regretă nimic.

„Emisiunea ne-a făcut și mai extreme”, au afirmat gemenele pentru Insider. „Ne-a făcut să realizăm cât de mult ne iubim una pe cealaltă și că nu putem să trăim una fără cealaltă. Și lucrăm ca o singură persoană”, au continuat ele.

„Vrem să îmbătrânim și să murim împreună”

Gemenele DeCinque iubesc același bărbat de mai bine de un deceniu, acesta cerându-le în căsătorie recent. Surorile afirmă despre Ben că este primul partener cu care au avut o relație împreună, pentru că nu a reacționat în mod „libidinos” atunci când i-au prezentat ideea.

„Mereu ne-a tratat în mod egal. Niciodată nu ne separă și nu vrea să ne scoată în oraș pe rând”, au dezvăluit ele, adăugând că, dacă logodnicul lor o sărută pe una dintre surori, imediat o pupă și pe cealaltă.

„Ne simțim ca și când am fi aceeași persoană. Nu putem sta separat niciodată și nu am alege niciodată să stăm departe una de alta. Așa vrem să ne trăim viața. Vrem să îmbătrânim și să murim împreună”, au mai spus Anna și Lucy.

Din păcate pentru ei, trioul va rămâne logodit, deoarece Australia nu permite căsătoria cu mai mult de o persoană în același timp.

Parteneri
Divorț în familia regală. Au decis să-și spună adio prin intermediul unui comunicat de presă
Redactia.ro
”Victima” luptătorului suspendat pe viață a răbufnit: ”Toată lumea i-a cerut”. Ce a pățit după episodul fără precedent
Digisport.ro
Zodii care își vor dubla norocul și vor obține bani rapid în perioada 24 – 30 aprilie. Vor avea parte de venituri suplimentare care îi vor face foarte fericiți.
Click.ro
Pepe o acuză Raluca Pastramă că l-a înșelat în timpul căsniciei. Neașteptat cum a aflat: „Mă striga 'nașule', venea la noi acasă..."
Viva.ro
Ultimele ore de viață ale Corinnei, femeia găsită moartă în dulapul din dormitor. Poliția l-a arestat pe iubitul ei
Digi24
GALERIE FOTO Imagini apocaliptice din Grecia. Cerul a devenit portocaliu și Atena abia se mai vede
Digi24
Cum arată la interior vila din Las Vegas a Anamariei Prodan. 'Lămâi și mandarini ca ai mei nu are nimeni!'
Unica.ro
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews
Bărbații între 18 și 60 ani, luați în Armată. Legea care sperie o țară întreagă
Capital.ro
Trucul care te ajută să testezi calitatea cașcavalului. Așa poți afla ce mănânci cu adevărat
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
Se dau PRIME de PAȘTE! Anunțul momentului în ROMÂNIA
Mediaflux
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Imagini cu Adelina Pestrițu în metrou. Cum s-a pozat în transportul în comun: „Faima nu te poate opri să faci lucruri normale”
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro