Viața lui Cătălin Cîrjan, băiatul care a apărut de nicăieri în prima echipă a lui Arsenal

de: Dana Cazacu
23 12. 2020

Cătălin Cîrjan este mijlocașul de la Domnești, care joacă pentru Arsenal și care ne face să ne mândrim cu rezultatele sale. Acesta este o fire foarte ambițioasă aflându-se printre cei mai buni jucători ai anului. Iată care este viața lui Cătălin Cîrjan.

Viața lui Cătălin Cîrjan, jucător la Arsenal

Înainte de a fi transferat la Arsenal, în vara anului 2019, Cătălin Cîrjan, a jucat pentru echipa Viitorul Domnești. Acesta poartă tricoul cu numărul 10. Imediat după transfer, acesta a făcut următoarea declarație:

”Este primul meu sezon la Arsenal de când m-am mutat din România și vreau cu orice preț să mă impun. Au existat multe cluburi care m-au dorit în vară, dar visul meu a fost întotdeauna să joc aici. Impresarul meu și familia au știut de la bun început ce îmi doream, așa că am refuzat toate celelalte oferte.” după cum declara acesta.

Viața lui Cătălin Cîrjan – visul de a juca pentru tunari

Cătălin Cîrjan își dorea să joace pentru ”tunari” încă de când avea doar 5 ani și era la grădiniță. Atunci el purta foarte mândru tricolorul unui idol de pe Emirates.

”Din prima zi în care am ajuns la Academie, am știut că locul meu este aici. și că acesta este clubul unde pot ajunge la cel mai înalt nivel. A visat să joc aici încă de la vârsta de cinci ani, când purtam cu mândrie tricolorul lui Henry. Sunt gata să fac totul pentru a-mi îndeplini visul! după cum a mai adăugat jucătorul, potrivit eurosport.ro.

Viața lui Cătălin Cîrjan – jucător la Arsenal

Cătălin Cîrjan a semnat primul contract de profesionist cu Arsenal la finalul anului 2019. De curând, mijlocașul român, în vârstă de 17 ani, a fost inclus de Mijel Arteta, în prima echipă a lui Arsenal. Chiar impresarul său, Cătălin Sărmășan, a făcut acest anunț, pe contul său de Twitter.:

”Sunt fericit să confirm știrea conform căreia Cătălin Cîrjan face parte din lotul primei echipe a lui Arsenal. Poate progresa fantastic. Va munci mult pentru a-și împlini visele, ”, a fost mesajul agentului.

Viața lui Cătălin Cîrjan – joacă în liga 3 de la 13 ani

Cătălin Cîrjan, a jucat la nivelul ligii a treia din România, de la vârsta de 13 ani. El joacă pe postul de mijlocaș ofensiv și este dreptaci. Acesta poate evolua pe linie mediană, oriunde, deoarece lovește foarte bine mingea și cu piciorul stâng.

La vârsta de 10 ani, a debutat în liga a patra, în echipa de seniori. Cătălin joacă fotbal încă de la vârsta de 2 ani, când urmărea împreună cu fratele său care este mai mare decât acesta cu 5 ani, meciurile celor de la Sportul Studențesc. Încă de la vârsta de 4 ani, el a început să evolueze, alături de jucători care erau cu 5 ani mai mari decât el.

Viața lui Cătălin Cîrjan

Deși are doar 17 ani, Cătălin Cîrjan, evoluează deja în fotbalul mare. Acesta este legitimat la Arsenal și se pare că a înțeles ce trebuie să facă pentru a reuși și pentru a răsplăti încrederea londonezilor.

Cătălin Cîrjan, este comparat fizic cu Cristiano Ronaldo și este inclus în topul celor mai buni jucători tineri ai anului 2020.