Vești triste pentru Elena Merișoreanu de la medici. Ce i-au spus chiar azi

Vești triste pentru Elena Merișoreanu de la medici. Ce i-au spus chiar azi
Vesti triste pentru Elena Merisoreanu de la medici. Ce i-au spus chiar azi

Celebra interpretă de muzică populară Elena Merișoreanu nu a primit vești bune de la medici, după ce s-a infectat cu noul coronavirus. Artista a aflat vestea chiar astăzi. Ce se întâmplă cu vedeta în următoarele ore.

Cum se simte acum Elena Merișoreanu

Elena Merișoreanu are Covid. Ceea ce inițial părea că este o răceală, s-a dovedit a fi virusul Sars-Cov-2, care a făcut atâtea victime în toată lumea. Din fericire pentru cântăreața noastră, forma făcută de aceasta a fost una mai ușoară, pentru că era vaccinată cu schema completă.

Deși se simte bine și nu a făcut temperatură, vedeta încă nu a primit acceptul de la medici să plece acasă. Elena Merișoreanu mai trebuie să rămână internată la Institutul „Matei Balș” din Capitală, sub supravegherea doctorilor. Vestea a primit-o chiar astăzi (n.r. – duminică, 26 septembrie), după cum mărturisește chiar solista.

Celebra artistă de muzică populară este internată la Institutul de Boli infecțioase „Matei Balș” din Capitală

În vârstă de 72 de ani, Elena Merișoreanu se află încă pe patul de spital, după ce a fost confirmată cu Covid-19. Artista a fost internată la Institutul de Boli infecțioase „Matei Balș” în urmă cu o săptămână, după ce s-a simțit foarte rău.

Celebra artistă de muzică populară era vaccinată cu ambele doze de la Pfizer și nu s-a gândit nicio clipă că s-ar putea infecta cu Covid. Inițial, a crezut că este o simplă răceală și că se poate trata acasă. În cele din urmă, vedeta a fost transportată la spital cu plămânii deja afectați și a fost pusă imediat pe perfuzii de medicii de la Matei Balș.

Vestea primită de la medici chiar azi

Elena Merișoreanu speră ca doctorii să-i dea drumul acasă cât mai repede. Vedeta dezvăluie că nu a făcut deloc febră până acum, dar i-a fost foarte rău, motiv pentru care mai trebuie să stea internată în spital.

„Sunt încă în spital, cred că mai mă țin o săptămână. Acum au venit fetele, asistentele, și mi-au luat din nou analizele. Nu am făcut deloc febră, mi-a fost însă foarte rău, saturația mi-a revenit. Am avut și plămânul afectat, cam 8%. Bine că am venit la timp la spital. Eu credeam că sunt răcită, că făcusem vaccinul. Nu mi-am închipuit că am Covid!”, a declarat solista, duminică dimineață, pentru Click!.

În luna martie a acestui an, și soțul solistei, Viorel Croitoru, a avut Covid și a fost internat două săptămâni la spitalul Victor Babeș.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI