Vești triste despre Mihai Constantinescu. ”Are mormântul pregătit, familia s-a împăcat cu ideea!”

Vești triste despre Mihai Constantinescu. ”Are mormântul pregătit, familia s-a împăcat cu ideea!”
Familia lui Mihai Constantinescu, vești negre despre iubitul artist. Fanii sunt șocați!

Familia lui Mihai Constantinescu uimește cu o ultimă veste decisivă în privința stării de sănătate a artistului. Fanii sunt de-a dreptul șocat de cele auzite de la aceștia. Ce a decis familia și ce a susținut despre starea în care se află cunoscutul solist, după 105 zile de când a intrat în comă?

Decizie de ultimă oră a familiei lui Mihai Constantinescu

Familia pare că, preț de 3 luni, de când Constantinescu a intrat în comă, a încercat să gândească pozitiv și să spere că acesta își va reveni cât de curând. Din păcate, starea artistului nu s-a schimbat cu nimic. Amintim că Mihai Constantinescu se află în comă după ce a suferit un stop cardio-respirator, în urma cu 105 zile, mai exact. Un apropiat al familiei a adus în prim-plan ultimele vești despre solit și despre ce decizie finală a luat, de comun acord, familia.

„Se simțea rău încă de la începutul lui 2018. L-am vizitat, acum, și era o mână de oase și piele. Nu l-am mai recunoscut, nici nu mai putea vorbi. Nu mai are nicio șansă de supraviețuire. Are mormântul deja pregătit. Anul trecut i-au extirpat un rinichi și au apărut complicații. Este foarte grav! Familia s-a împăcat cu situația”
O persoană apropiată de Mihai Constantinescu

Ultimele declarații ale familiei lui Mihai Constantinescu, despre starea de sănătate a artistului

Ultimele declarații ale familiei lui Mihai Constantinescu, despre starea de sănătate a artistului

Constantinescu, 105 zile de comă

Mihai Constantinescu a ajuns în stare gravă la Spitalul de Urgență Floreasc, în luna mai a anului curent. Iubitul artist, în vârstă de73 de ani, a făcut stop cardio-respirator, medicii resuscitându-l aproximativ timp de zece minute. Femeia care i-a fost alături mai bine de 23 de ani a susținut încă din primele clipe, bazându-se pe spusele medicilor, că situația lui este gravă, dat fiind istoricul medical al său.

„Tot ce pot să spun este că trebuie să ne rugăm pentru el. (plânge – n.r.) Ce pot să spun? Medicii sunt rezervați, nu știu nici eu prea multe, situația e gravă. Să ne ajute Dumnezeu, nu pot spune nimic altceva decât că sper și că mă rog”
Simona Secrier (Sursa: wowbiz.ro)