04 mart. 2021 | 20:18

Vești proaste pentru Elena Udrea. Procurorii DNA au luat decizia drastică azi

Politică
Vești proaste pentru Elena Udrea. Procurorii DNA au luat decizia drastică azi
Vești proaste pentru Elena Udrea. Procurorii DNA au luat decizia drastică azi

Vești proaste pentru fostul ministru al Turismului! Care este decizia luată recent de procurorii DNA în cazul acesteia?  Situația se înrăutățește pentru celebra Elena Udrea.

Procurori DNA, decizie surprinzătoare în cazul Elenei Udrea

Procurorii DNA au luat în considerare situația în care Elena Udrea ar părăsi din nou țara în timpuri în care e strânsă cu ușa, așa că au luat o decizie de ultim moment pentru a evita fuga ei.

Amintim că fostul ministru al Turismului a hotărât să plece departe de meleaguri în timpul în care numele ei era aspru discutat în dosarul Gala Bute. Autoritățile au cerut astfel să ceară impunerea măsurii controlului judiciar în cazul femeii pe motivul că vor să se asigure că nu va părăsi teritoriul înainte de pronunțarea definitivă a instanței în dosarul finanțării ilegale a campaniei electorale din 2009.

Solicitarea depusă în sensul acesta de procurori urmează să fie judecată în cursul zilei de vineri la Curtea de Apel. Amintim că ieri, 3 martie, românii primeau vestea că fosta blondă din politică a fost condamnată de Instanța Curții de Apel București la 8 ani de închisoare.

Elena Udrea, sub control judiciar

În cadrul emisiunii ”Subiectiv” de la Antena 3, prezentată de Răzvan Dumitrescu, Elena Udrea a fost subiectul principal de discuție. Prezentatorul a citit un document care motivează măsura controlului judiciar luată în cazul Elenei Udrea.

”După pronunţarea soluţiei de condamnare în şedinţă publică, inculpata Udrea Elena Gabriela a avut luări de poziţie publică în mass media, poziţii care au fost constante în a exprima ideea de neîncredere în justiţie, de dispreţ faţă de principiul supremaţiei dreptului, faţă de autoritatea judecătorească, sugerând ideea lipsei de imparţialitate a justiţiei din România şi a influenţei unor factori nocivi asupra bunului mers al acesteia, creând aparenţa publică că deţine adevărul celor afirmate prin prisma poziţiei de demnitate publică pe care a avut-o în statul român o lungă perioadă, fiind mai mult decât evidentă presiunea exercitată care poate fi resimţită atât de judecătorul fondului, cât şi de judecătorii instanţei de control judiciar, cu scopul pronunţării unei soluţii în dispreţul materialului probator administrat”, se arată în documentul prezentat în exclusivitate la Antena 3.

Printre cei care au scăpat de mandatul european de arestare emis de autorităţile judicare române se numără și Săvulescu Dragoş, Dragomir Danie, Bica Alina, Zlotea Marian.

„Nu înțeleg cum va dormi această femeie liniștită la noapte”

Controversele au urmat ulterior, când cea din urmă a blestemat-o pe judecătoarea care a dat sentința în dosarul în care i se aduc acum acuzații grave.

”Această femeie a ținut să mă condamne pe fiecare acuzație a procurorilor. Dovadă mai mare de slugărnicie, de răspuns la comandă, că nu pot să cred că are ceva personal cu mine, nu pot să cred că mă urăște pe mine atât de tare încât să țină să mă condamne chiar și pe cele mai absurde acuzații care s-au adus în acest dosar.

Femeia asta a dat o decizie absurdă! Nu știu cum va dormi la noapte! O blestem să simtă copiii ei ce simte copilul meu. Nu înțeleg cum va dormi această femeie liniștită la noapte”, a declarat Elena Udrea la Antena 3, imediat după decizia Instanței.

Acuzații

  • (Dosar: finanțarea campaniei electorale de la alegerile prezidențiale di n 2009)

„În cursul anului 2009, în contextul campaniei electorale pentru alegerile prezidenţiale, au fost colectate sume de bani provenite din infracţiuni de corupţie, delapidare şi evaziune fiscală care au fost folosite, ulterior, pentru plata unor servicii prestate în campania electorală.

Legătura dintre persoanele care obţineau banii pe cale nelegală şi prestatorii de servicii legate de campanie era realizată de inculpata Udrea Elena Gabriela.

Aceasta conducea un staff de campanie informal al unuia dintre candidaţi şi, din această poziţie, coordona atât achiziţiile de servicii de campanie, cât şi persoanele care au acţionat ca intermediari pentru plăţile realizate, astfel încât sumele de bani să ajungă la societăţile prestatoare”, arăta DNA într-un comunicat de presă.

PlaySport
BREAKING NEWS: Se închide o mare televiziune din România! Angajații au fost anunțați deja
Ego.ro
Andreea Marin, IREZISTIBILĂ în cea mai scurtă rochie purtată vreodată! Nu ai mai văzut-o așa
Digi24
Furie și indignare după ce fotografia cu teroriștii Hamas defilând cu trupul gol și mutilat al lui Shani Louk a fost premiată
Cancan.ro
Mirel Dragomir, declaraţii halucinante: 'Nu îmi pare rău că sunt aici'
GSP.ro
Cristian Gațu a recunoscut relația cu menajera familiei » S-a afișat în public cu femeia cu 27 de ani mai tânără decât soția lui: „Nu mă simt vinovat”
Stirile PROTV
O dronă militară s-ar fi prăbușit în Brăila. Localnicii au filmat-o când a trecut peste casele lor. VIDEO
Romania TV
E cutremur! Cine este blonda care aspiră la titlul de "noua doamnă Şoşoacă". Avem imagini-bombă!
Capital.ro
Sprijin de 330 LEI LUNAR în România. Decizia oficială anunțată azi, 29 martie
EVZ.ro
Exclusiv: Anghel Damian n-o scapă din ochi pe Theo Rose. Iubitul vedetei a păzit-o la concert
Adevarul
Prețul amețitor cu care se vinde un garaj din lemn în Brașov: „E inclusă și mașina în preț?"
BZI.ro
Cătălin Botezatu este într-o formă de invidiat! „Nu mă distrez și am un regim de viață ok!”
Spynews.ro
Vești proaste pentru români! Biletele de tren se scumpesc de la 1 aprilie 2024
Libertatea.ro
Imagini de la locul prăbușirii dronei în Insula Mare a Brăilei. „Craterul format are un diametru de aproximativ 4 metri”
Sport.ro
FOTO Imaginea pentru care 'cea mai sexy femeie' din lume a primit peste 100.000 de euro: "O adevărată zeiță!"
Impact.ro
ȘOC! Cum arăta Gabriela Firea acum 20 de ani. Imaginile pe care SIGUR le-ai uitat
Parteneri
Care era relația, de fapt, dintre Andreea Morega și Mirel Dragomir, omul care a ucis-o. A ieșit totul la iveală acum
Redactia.ro
”Cea mai frumoasă femeie din România”, gata de un gest necugetat după ce soțul ei a fost umilit: ”I-am văzut mașina”
Digisport.ro
Crezi că ești un geniu, iar coeficientul tău de inteligență este peste medie? Doar cei care au o minte sclipitoare pot găsi numărul lipsă în mai puțin de 10 secunde
Click.ro
Tulburător ce i-a spus Mirel tatălui său, care l-a vizitat în arest. I-a vorbit despre victima lui, Andreea: "de fată..." Gestul disperat al bărbatului
Viva.ro
Avertismentul lui Donald Tusk. „Ştiu că sună devastator, dar a început o nouă eră: era pre-război. Nu exagerez”
Digi24
VIDEO O dronă ar fi căzut în Insula Mare a Brăilei. Armata face căutări în zonă
Digi24
Geamăna siameză Abby Hensel s-a căsătorit! Ea și sora ei vor să devină mame
Unica.ro
Surpriză pentru fanii Survivor. Cine este Alba Renai, noua prezentatoare
EVZ.ro
Cum încearcă familia lui Mirel Dragomir să se dezică de el, după ce a ucis-o pe Andreea. Gesturile prin care au dat de înțeles că l-au ”abandonat”
Spynews
Supermarketuri ÎNCHISE în weekend. A venit anunţul fulger: A apărut o problemă
Capital.ro
Se dau bani în plus pentru o categorie de părinți, din aprilie. Condiții de acordare și acte necesare
Antena 3
Cum arată acum Luana, fosta soție a lui Cabral. La 56 de ani, e într-o formă de zile mari
TV Mania
A împlinit 69 de ani, dar cu greu i-ai putea da mai mult de 40 de ani. O mai recunosti?
Avantaje
Vești PROASTE de la CASA de PENSII! NU se mai dau PENSIILE MAJORATE
Mediaflux
Vești proaste pentru români! Biletele de tren se scumpesc de la 1 aprilie 2024
Spynews.ro
Testul de atenție pe care numai geniile îl rezolvă: găsește ardeiul desenat!
Realitatea.net
Geamăna siameză Abby Hensel s-a căsătorit. Imagini cu ea și sora Brittany în rochie de mireasă. Cele două împart același trup
Antena 1
Rușii, nervoși că baza Kogălniceanu se extinde: 'Va fi prima țintă'. Ne pregătim de război?
Shtiu.ro