Vești proaste pentru Diana Șoșoacă. Ce decizie cruntă i-a dat instanța

Vești proaste pentru Diana Șoșoacă. Ce decizie cruntă i-a dat instanța
Vesti proaste pentru Diana Sosoaca. Ce decizie crunta i-a dat instanta

Avocata Diana Șoșoacă pare să aibă parte de vești mai puțin plăcute, iar acest lucru pentru că instanța a luat decizii contrare cu așteptările omului politic.

Vești mai puțin bune pentru Diana Șoșoacă

Senatoarea Diana Șoșoacă nu a primit câștig de cauză în niciun proces intentat Jandarmeriei și Ministerului de Interne, în scopul de a-i fi anulate amenzile cu privire la încălcarea măsurilor de prevenire și combatere a pandemiei de coronavirus. Diana Șoșoacă figurează în mai multe dosare, contestând amenzile primite în Dolj, Constanța și București.

Pe portalul intanțelor de judecată apar deciziile magistraților de a respinge sau anula acțiunile avocatei Diana Șoșoacă. Pe lângă aceste procese, senatoarea a mai pierdut unul pe care l-a intentat Primăriei Generale din București în ceea ce privea starea de urgență. Dintr-o greșeală, Diana Șoșoacă a introdus acțiunea în instanță tardiv.

În dosarele respective sunt arătate atât părțile implicate, precum și deciziile instanțelor de judecată cu privire la procesele intentate de către senatoarea Diana Șoșoacă, procese pe care le-a pierdut cu brio. Amenzile primite de către senatoare depășesc 20.000 de lei. (Vezi AICI galeria foto!)

Mesajul avocatei la adresa celor care nu i-au fost alături

Diana Șoșoacă și soțul ei au primit amenzi care însumează peste 10.000 de euro, fiind o ”campioană la amenzi”, după cum a afirmat atunci, ministrul de Interne, Lucian Bode. Susținătorii ei nu au fost scutiți de furia doamnei Șoșoacă, acuzându-i că nu ies în stradă.

”Mi se pare inacceptabil ca voi să stați bine mersi în fotolii și să ne cereți nouă să ne sacrificăm și viața, și timpul, și să ne luăm și amenzi că vreți voi să stați comozi în timp ce noi luptăm. Nu vreți să luptați și să stați comozi și să vă plimbați prin toate țările vaccinați n-aveți decât să vă declarați morți prin sinucidere.

Dacă vreți să fiți eliberați, puneți mână de la mână, adunați-vă, v-am dat mură-n gură și acțiuni, v-am spus ce aveți de făcut, v-am spus să ieșiți în stradă la anumite momente, nu v-a interesat.

Eh, pe voi ăștia care nu v-a interesat, dar ne cereți nouă să vă scăpăm, n-aveți decât să stați liniștiți în fotoliu pentru că nici ei și nici Luis nu o să facem vreun demers să vă scăpăm pe voi. Punct! Eu nu mai stau să menajez pe nimeni. Până la urmă, poporul are conducătorii pe care și-i merită, pe care și-i acceptă. Eu m-am săturat să spun ce să faceți și voi să-mi dați…”, a spus Diana Șoșoacă într-un live pe Facebook.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI