Vești proaste pentru Clotilde Armand. Marcel Ciolacu a făcut anunțul târziu în noapte

Vești proaste pentru Clotilde Armand. Marcel Ciolacu a făcut anunțul târziu în noapte
Veste proastă pentru Clotilde Armand

Lovitură dură pentru Clotilde Armand! Ce anunț a făcut Marcel Ciolacu în noaptea treacută? Acesta o dezavantajează total. Iată afirmațiile grele făcute de acesta în cursul serii trecute! „În momentul în care se desființează SIIJ e desființează și această anchetă și atunci o îngropăm. Eu nu înțelegeam de ce este acest elan de desființare a SIIJ”

Vești proaste pentru Clotilde Armand! Anunțul recent al lui Ciolacu

Clotilde Armand a pierdut alegerile! Desființarea SSJ se cere în cazul acesta pentru a îngropa ancheta, conform declarațiilor lui Marcel Ciolacu care subliniază că din punct de vedere tehnic urmează să se declanșeze strângerea de swmnături și referendum pentru a se putea face alegeri în Sectorul 1.

Urmează să mai fie numărați 220 de saci, dar trendul electoral este deja unul foarte clar: „se va demonstra că dl. Tudorache a câștigat alegerile. În momentul în care se desființează SIIJ e desființează și această anchetă și atunci o îngropăm. Eu nu înțelegeam de ce este acest elan de desființare a SIIJ. În seara asta am aflat – au mutat numărătoarea la Poliție… Uite, oamenii aceia și-au făcut treaba.”

Liderul Partidului Social Democrat a mărturisit că informația importantă pentru cetățeni este că Tudorarche a câștigat alegerile și urmează să se declanșeze strângerea de semnături și referendum pentru alegerile în Sectorul 1.

Cel din urmă este foarte sigur că Armand urmează să-și dea demisia în curând, ulterior ținând să o anunțe că SIIJ nu se va desființa în 15 zile pânî când ancheta va fi finalizată.

Noi detalii

Polițiștii au început chiar de la finele lunii februarie să renumere voturile înregistrate în Sectorul 1 de la alegerile locale care au avut loc anul trecut. Operațiunea a fost demarată la sediul Serviciului Control Intern din Capitală.

Zece polițiști au fost desemnați să se ocupe exclusiv de punerea în aplicate a solicitării din partea Secției speciale, iar procurorul a lăsat un termen de recomandare de două luni până la care să vină rezultatul renumărării.

„Informația este că dl Tudorache a câștigat alegerile. Tehnic, vom declanșa strângerea de semnături și referendum pentru a face alegeri în Sectorul 1. Presupun că dna Clotilde nu este bolșevică, ca pe timpul lui Stalin – nu contează cine votează, ci cine numără – și-și va da demisia, va pleca. Îi anunț cu tristețe că SIIJ nu se va desființa în 15 zile până ancheta va fi finalizată. Procedura aceasta este o procedură unicat, ea nu s-a mai întâlnit niciodată în istoria dosarelor din România. Astăzi, din datele pe care le am, s-au ridicat primii 500 de saci de la Tribunalul București, acolo unde fusesetă depozitați toți cei aproximativ 1.600 de saci proveniți de la toate secțiile de pe raza Sectorului 1.”
Marcel Ciolacu (Sursa: TVR)

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI