22 mart. 2021 | 17:54

Vești proaste despre starea lui Nelu Ploișteanu. Șansele lui sunt foarte mici: ”Se așteaptă un miracol”

Monden
Vești proaste despre starea lui Nelu Ploișteanu. Șansele lui sunt foarte mici: ”Se așteaptă un miracol”
Vești proaste despre starea lui Nelu Ploișteanu. Șansele lui sunt foarte mici: ”Se așteaptă un miracol”

 Nelu Ploieșteanu se zbate între viață și moarte. Reputatul cântăreț de muzică lăutărească s-a îmbolnăvit de COVID-19 și este internat la ATI de o săptămână. Șansele ca artistul să se facă bine sunt foarte mici, iar medicii și familia așteaptă un miracol. Ce spun medicii despre artistul care se zbate între viață și moarte pe patul de spital.

Soția lui Nelu Ploieșteanu a leșinat de durere

UPDATE 17.52: Soția lui Nelu Ploieșteanu a leșinat și și-a spart capul. Femeia a fost transportată de urgență la spital, unde medicii au fost nevoiți să-i coasă rana cu fire de sutură neresorbabile.

„Săraca femeie, la câte a pătimit în ultimele luni numai asta nu-i mai trebuia pe cap. Dar ce să faci când e să vină toate cele rele peste tine? Înduri şi te rogi să ieşi la liman!

Nea Nelu s-a dus târziu la spital. A tras de el cât a putut, că aşa e în meseria asta a noastră, a lăutarilor. Tragem de noi, să mai cântăm o seară şi încă una, până când nu mai putem. Mai ales în vremurile astea, când nu mai găseşti aproape nimic, e foarte, foarte greu.

Aşa că a ajuns la spital, într-o condiţie foarte grea. Mă gândesc că o fi sperat până în ultima clipă că nu are nimic grav. Şi, când colo?!”, a declarat Mitriţă, vărul lui Nelu Ploieşteanu, exclusiv pentru impact.ro

Vești proaste despre starea lui Nelu Ploișteanu

Familia lui Nelu Ploieșteanu trece prin momente cumplite. Cântărețul de muzică de petrecere a fost diagnosticat pozitiv cu noul COVID-19 și a fost transportat de urgență la spital, unde a fost intubat la secția de ATI de la Spitalul Floreasca din Capitală. Starea artistului este foarte gravă. Saturația de oxigen a ajuns la doar 50%, iar plămânii i-au fost afectați în proporție de 70%. Familia se așteaptă la tot ce e mai rău și numai un miracol îl poate salva pe celebrul cântăreț de 70 de ani.

Nelu Ploieșteanu, pe numele său adevărat Ion Dumitrache, este internat la Terapie Intensivă de săptămâna trecută. Artistul s-a dus la spital, prima dată, pe 11 martie deoarece nu se simțea bine, dar a refuzat să se interneze, iar starea lui s-a agrvat după numai două zile. Jurnalistul Florin Condurățeanu a vorbit cu medicii de la Spitalul Floreasca din București pentru a afla care este starea de sănătate a celebrului cântăreț. Veștile nu sunt deloc îmbucurătoare:

 „Am vorbit acum două ore cu doamna doctor  Grințescu, șefa de la ATI Floreasca. El a fost internat însă la ATI Toxicologie, pentru că dincolo era mare aglomerație. Situația este însă staționară. Rămâne în registul grav. Nu s-a înregistrat nici o îmbunătățire. Rămâne intubat, pentru că alte metode mai blânde nu au avut efect în cazul lui, cu sedarea aferentă.

Marele necaz al maestrului este că el avea deteriorate mai multe organe din corp, din cauza unor boli ce s-au adunat înainte de infecția cu Covid. Are fibroză pulmonară. Pronosticurile nu sunt dătătoare de speranță. Se așteaptă un miracol”, a declarat Florin Condurățeanu la Antena Stars, conform spynews.ro.

Ce alte probleme de sănătate are Nelu Ploieșteanu

Nelu Ploieșteanu se luptă cu boala, dar fanii sunt convinși că artistul de 70 de ani se va recupera, păstrând vie speranța. Lăutarul are alte probleme de sănătate, o fibroză pulmonară care-i afectează organismul.

„Din lipsă de locuri, Nelu Ploieșteanu e la ATI Toxicologie. Din păcate nu au apărut deloc îmbunătățiri în starea de respirație și de saturație cu oxigen grav deteriorate. Prin bolile vechi, fibroză pulmonară, întărirea țesutului dintr-un fost impact, a venit cu starea aparatului pulmonar rea.

Peste asta s-a suprapus covidul, întârziat ca acțiune prin plecarea lui de la spital. Situația este fără îmbunătățiri, gravă, dar se luptă ca să fie ținut în stare de plutire”, a completat jurnalistul, conform sursei citate.

Parteneri
Ireal! Ce face Kate Middleton noaptea pe întuneric. Prințul William a rămas șocat
Redactia.ro
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă unirea cu țara noastră
Click.ro
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Digi24
O femeie bolnavă de cancer a decis să se mute împreună cu familia în „zona albastră” din Costa Rica, iar viața ei s-a schimbat complet
Digi24
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat / FOTO
Unica.ro
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews
Se cutremură România. Ion ILIESCU nu mai scapă
Capital.ro
Ea este femeia de 60 de ani, care a câștigat Miss Universe Buenos Aires. A spulberat toate stereotipurile şi a cucerit inimile tuturor
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
Se dau BANII de PENSII! Cea mai bună veste înainte de PAȘTE
Mediaflux
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro