26 feb. 2021 | 17:51

Vești proaste despre Adi Bărar. Medicii au făcut anunțul trist, familia e devastată

Monden
Vești proaste despre Adi Bărar. Medicii au făcut anunțul trist, familia e devastată
Vești proaste despre Adi Bărar. Medicii au făcut anunțul trist, familia e devastată

Ieri vă anunțam de drama fondatorului trupei rock Cargo, Adi Bărar, internat de urgență la Terapie Intensivă. Internarea a survenit ca urmare a infectării cu noul ccoronavirus și degradarea stării sale de sănătate. Din păcate veștile în ceea ce-l privesc nu sunt îmbucurătoare, conform declarațiilor medicilor timișoreni.

Adi Bărar în stare critică, la Terapie Intensivă

Anunțul stării de sănătate a liderului trupei Cargo, Adi Bărar, era dat chiar de colegii de trupă pe pagina oficială de Facebook a trupei. La acel moment nu se știa clar cât de gravă este situația acestuia. Ulterior, medicii de la Spitalul Clinic Județean de Urgență Timișoara dădeau groaznicele vești legate de starea de sănătate a lui Adi Bărar, ajuns la vârsta de 61 de ani.

“Artistul Adi Barar a fost internat în data de 23 feb 2021, acum două zile. A fost adus prin serviciul UPU direct pe secția ATI a Spitalului Clinic Județean de Urgență Timișoara. Starea lui este critică, dar stabilă.

El a fost depistat cu COVID. Are comorbidități importante putem spune că starea lui este stabilă acum, el nu este totuși în afara oricărui pericol”, a declarat Raul Pătrașcu, manager Spitalul Clinic Județean de Urgență Timișoara, potrivit Antena 3.

La momentul la care scriem acest material nu se știe sigur care este evoluția stării de sănătate a timișoreanului Adi Bărar. Medicii timișoreni sunt circumpsecți, spunând că artistul ar avea mai multe comorbidități, printre care și ciroză hepatică. Pentru moment sun rezervați în a da un verdict, încercând tot ce este omenește posibil pentru a-l ține în viață.

Fanii au invadat pagina de Facebook

După anunțul făcut de colegii de trupă, pagina de Facebook a acestora a fost invadată de mesajele de îmbărbătare pentru liderul trupei, Adi Bărar. Multe dintre mesajele postate pe Facebook au venit din partea fanilor apropiați și familiarizați cu muzica trupei.

“Fii puternic, Adi! Mereu ai fost! Te așteptăm cât mai repede pe scenă sau la o horă mare pe motoare! Te iubim și suntem cu gândul alături de tine”, “Sănătate multă îți dorim! Fanii tăi… te așteptăm cu sufletul la gură . Sperăm să ne încânți iar cu concerte și muzică vie, așa cum numai tu știi să o însuflețești”, “Sănătate multă! M-am obișnuit cu tine, să te văd pe scenă, nu la spital! Mă rog pentru tine, om bun”, au scris fanii pe Facebook.

Trupa Cargo, una din cele mai vechi trupe de rock din România, ășia re începuturile la Timișoara, în 1985. De-a lungu carierei, Cargo cu Adi Bărar la cârmă, aua vut șapte albume discografice scoase pe piață, cel mai valoros fiind ”Ziua Vrăjitoarelo”, album cu influențe din folclorul românesc autentinc.

Parteneri
Divorț în familia regală. Au decis să-și spună adio prin intermediul unui comunicat de presă
Redactia.ro
”Victima” luptătorului suspendat pe viață a răbufnit: ”Toată lumea i-a cerut”. Ce a pățit după episodul fără precedent
Digisport.ro
Zodii care își vor dubla norocul și vor obține bani rapid în perioada 24 – 30 aprilie. Vor avea parte de venituri suplimentare care îi vor face foarte fericiți.
Click.ro
Pepe o acuză Raluca Pastramă că l-a înșelat în timpul căsniciei. Neașteptat cum a aflat: „Mă striga 'nașule', venea la noi acasă..."
Viva.ro
Ultimele ore de viață ale Corinnei, femeia găsită moartă în dulapul din dormitor. Poliția l-a arestat pe iubitul ei
Digi24
GALERIE FOTO Imagini apocaliptice din Grecia. Cerul a devenit portocaliu și Atena abia se mai vede
Digi24
Cum arată la interior vila din Las Vegas a Anamariei Prodan. 'Lămâi și mandarini ca ai mei nu are nimeni!'
Unica.ro
Meghan și Harry, umiliți în SUA: Niște escroci
EVZ.ro
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews
JUDECĂTORII au luat decizia finală. FLORIN CĂLINESCU a primit vestea chiar acum
Capital.ro
Trucul care te ajută să testezi calitatea cașcavalului. Așa poți afla ce mănânci cu adevărat
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
Se schimbă LEGEA! Ce se întâmplă cu românii care NU locuiesc la adresa din buletin
Mediaflux
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Imagini cu Adelina Pestrițu în metrou. Cum s-a pozat în transportul în comun: „Faima nu te poate opri să faci lucruri normale”
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro