Vești noi despre starea Vioricăi de la Clejani. De când este internată în spital: ‘O boală nenorocită’ (exclusiv)

Vești noi despre starea Vioricăi de la Clejani. De când este internată în spital: ‘O boală nenorocită’ (exclusiv)
Cum se simte Viorica de la Clejani. Vedeta a fost internată după ce s-a infectat cu Covid-19

Viorica de la Clejani a ajuns la spital după ce s-a infectat cu Covid-19. Fanii își fac griji pentru starea de sănătate a cântăreței, așa că Ioniță de la Clejani a făcut primele declarații despre soția lui, explicând de când se află internată.

Cum se simte Viorica de la Clejani după ce s-a infectat cu Covid-19

Viorica de la Clejani trece prin clipe de cumpănă! Vedeta s-a văzut nevoită să apeleze la ajutorul medicilor după ce rezultatul la Covid-19 a fost unul pozitiv. Aceasta a fost internată la Institutul Matei Balș din Capitală pentru a scăpa de problemele de sănătate ce îi dau mari bătăi de cap.

Ioniță de la Clejani a mărturisit că a suferit enorm în momentul în care a aflat că soția lui s-a infectat cu virusul ce a pus o lume întreagă la pământ. El nu a stat pe gânduri și a dus-o pe Viorica, în urmă cu 3 zile, la spital pentru a sta sub observația specialiștilor.

„Mi-a fugit pământul de sub picioare când am aflat că soția mea s-a îmbolnăvit de Covid. Ea e universul meu și al copiilor mei, așa că am reacționat imediat.

Am internat-o la Matei Bals de trei zile și situația sa e una bună. Am toată încrederea în medici și in asistente, ca vor avea grijă de soția mea.”, a spus, în exclusivitate, Ioniță de la Clejani pentru redacția Playtech-Impact.

Ioniță de la Clejani, informații noi despre soția lui. Viorica de la Clejani este internată în spital

De asemenea, Ioniță de la Clejani a rugat oamenii să se protejeze și să ia în serios virusul. Acesta a menționat că soția lui, Viorica de la Clejani, nu se vaccinase împotriva Covid-19. Vedeta se află într-un salon de la spital, nu la secția ATI, unde sunt persoanele în stare gravă.

„Viorica nu se vaccinase antiCovid, dar lua niște medicamente…așa că vă rog pe toți să luați foarte în serios această boală nenorocită, o boală grea. În prezent, Viorica e bine, se simte bine și e în salon, nu la ATI!”, a adăugat artistul.

De asemenea, Elena Merișoreanu se află la spital după ce s-a infectat cu Covid-19. Cântăreața, în vârstă de 74 de ani, a crezut că se confruntă inițial cu o răceală puternică, dar și-a dat seama de ce se întâmplă în momentul în care și-a pierdut gustul și mirosul.

Vedeta nu are o stare de sănătate gravă, dar nu știe cât o să rămână la Institutul Matei Balș. Aceasta a recurs la perfuzii și tratament pentru a se lupta cu virusul.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI